Top 10 bedste scorereplikker nogensinde!

Hver mand har på et tidspunkt brug for en hjælpende hånd med kvinder. Lad ikke drilleri holde dig tilbage og holde dig fra af fange pigen! Her er de ti bedste scorereplikker nogensinde fortalt af en mand.

1. En kompliment

Chris Rock, bemærket filosof og poet, en gang tænkte, at kvinder har brug for mad, vand og komplimenter. Der er intet bedre end at få nogens opmærksomhed ved at komplimentere dem på noget, de har arbejdet på – deres sans for stil, og poise. Det er den bedste pick-up linje.

2. En introduktion fra en ven

Hvorfor er det her godt? Hun ved, at du har venner. Hvis det er fra en veninde, endnu bedre – er du allerede på forhånd valgt. Hvis du kan tiltrække en kvinde, kan du tiltrække en anden – det er sådan, de fleste folks langsigtede relationer start.

3. Opmærksomme

Kvinder sætter pris på nogen, der ved, hvad der foregår på stedet af en person thumbing gennem mental indekser på dåse linjer. Hvis der er noget mærkeligt sker i spillestedet, kommentere på det. Hvis hun er iført noget interessant, kommentere på det. Det er ikke raket videnskab – men det er effektivt. Den bedste pick-up linje er en, der improviserer.

4. “Hey, jeg er … .. ‘

Sammen med et håndtryk og ingen tøven, er de simpleste ting de mest effektive. Man skal huske på – folk knap nok huske de første ting, de siger til hinanden – hvis samspillet går strygende, vil det ikke engang noget.

5. Pre-Åbning

Stiller et grundlæggende spørgsmål, indførelse af dig selv, så vende tilbage senere er utrolig effektiv til at rive ned nogen form for modstand nogen ville være at sætte op i et sted som et diskotek eller en bar. Derudover kan du gøre dette til hele baren.

6. Noget Situationsbestemt

Folk, der deler en begivenhed sammen som regel tale om det. Hvis noget sker, at man kan tale om – åben person baseret ud af det.

7. Noget Direct

Direkthed er et tegn på værdi. Så hvis du virkelig ønsker at gå op til en pige og fortælle hende, hun er attraktiv, gå efter det – men tøv ikke. Og vær forberedt på at blive bagefter at opbygge komfort.

8. Noget Normal

De fleste tilgange kvinder høre i løbet af dagen er dårlige. Alt hvad du skal være er ikke dårlig til at snakke med fremmede. Det faktum, du ved baren er så lav, bør være til din fordel.

9. “Hvordan” har du været? “

Det lyder lidt teatralsk – men det vil afvæbne sine venner, og få samtalen i gang. Det er her, du gør det tunge løft.

10. Åbning af hendes venner

Nogle gange, for at få den pige, du har brug for at charmere gruppen. Så i stedet for den pige, skal du bruge linjer på gruppen.

Der har du det! Den bedste pick up lines, vi nogensinde har stødt på, der rent faktisk få dig det svar du ønsker.

Gå nu ud og bruge dem med en fuske af tillid, drysset med lidt karisma og du vil gøre netop bøde. Ikke overbevist om disse er de bedste pick up lines derude? Giv os din egen nedenfor og lade andre bestemme!

Læs også: Den mest komplette og mest ubrugelige indsamling af Scorereplikker

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog