→ Tinder Match Guide, 5 Date Tips der virker til Tinder Dating App

Guide: Tinder er blevet massivt populært i Danmark siden 2013. Vi har selfølgelig gjort os en del erfaringer med date app'en. Hvad skal man skrive + tips som vi gerne vil dele med dig! ;-)

1. Hvad skal man skrive i første besked?

Her er vores Ice-breaker, der kan føre dig til en date. Vi bruger en variant af dette eksempel og den har cirka 100% succesrate!!!!  I første besked er det en god ide at give et kompliment på et af billederne, det viser at du faktisk har set hendes profil. Deruover kan du også i første besked invitere hende ud på en fiktiv vild date.  Samt stille et spørgsmål til sidst.

Her er et eksempel af varianten: "Hejsa, lækker coctail du har på billedet! Vi burde røve en vodka-fabrik sammen! ;-) :-D  Er du meget social eller lidt genert?  :D"

2. Hvad skal man skrive efter første besked?

Efter første besked, er det en god ide at kigge på hendes profil. Der står ofte meget lidt i pigernes profil, begynd at spørge ind til de ting du gerne vil vide mere om. Når hun svare, så relater til det hun skriver og fortæl lidt om dig selv, uden at være alt for specifik. På den måde har hun også mulighed for at spørge yderligere ind til dig.

3. Et Tinder billede siger mere end 1000 ord!

Sørg for at du har et godt billede. Vi har tidligere undersøgt hvilket type billede, som piger bedste kan lide. Det er vigtig du ikke har "Se mine muskler" billeder. Ha ét normalt pænt billede af dig selv. Et billede hvor du er social. Og et som er sjovt. De fleste ser kun det allerførste billede, så her skal du ligge flest kræfter.

4. Hurtig Match strategi til Tinder Dating App

Når du skal "Match" eller "ikke Match" piger, derinde hvor du kan swibe den du kan lide. Er der en hurtig strategi: Du skal simpelthen bare Klikke på det grønne hjerte helt intensivt, på den måde "liker" du alle. Når du har fået mange "matches", kan du bare fjerne dem som du ikke har interesse for senere. På den måde kan du hurtig "like" 100 personer på et par minutter. Plus du kan bruge et par minutter til at sortere de grimme scoringer fra ;-)

5. Hvad skal jeg skrive for at invitere hende på date?

Først finder du ud af noget i begge kan lide at mødes om. Det nytter ikke noget at invitere hende på sports klatring, hvis hun er bange for højder. Det er ikke så vigtig hvad du invitere hende ud på. Blot at det giver jer en god mulighed for at snakke sammen og lære hinanden bedre at kende. Find noget i begge synes er sjovt. Når du har spurgt ind til lidt forskellige aktiviteter, som i begge synes er sjove, kan du invitere hende ud. Det er en god start, der vil guide jer i den rigtige retning.

Her er et eksempel "Fedt at du også er vild med minigolf - Håber ikke du er en dårlig taber, lad os tage ud i løbet af denne uge. Jeg kan bedst tirsdag og torsdag, hvilke dage passer dig bedst?"

Hvis du har brug for rigtig mange ekstra tips til selve daten og hive hende hjem, vil jeg anbefale dig at tjekke vores bog ud. Den er spækket med masser af frække tips ;-)

God Jagt ;-)

Her er en lille video der viser hvordan virker Tinder:

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog