Kropssprog: Stealth-KINO med Fysisk-eskalation

De “hemmelige” små bevægelser jeg bruger og underviser mine klienter i marken, såsom “snigende KINO Moves.”:

Skulder Tap

Finger Tap

Hånd på Talje

Compliance Test

Træk i Finger

Age på mave

Rapport Mis-Match

Disse træk er alle meget subtile og, når det gøres korrekt, ikke målbart på et bevidst niveau som forførende bevægelser. Hvis du er ny i forførelse og PUA terminologier, defineres KINO som “fysisk berøring af en person”, og det er en af – hvis ikke det vigtigste – ikke-verbal kommunikation aspekter af PUA.

For mig er triceps området mest tilgængeligt, når de står, og da min KINO træk handler om stealth, det er her, mine valg har bragt mig. Triceps trækket er et jeg gemme til senere stadier, (meget) forsigtigt at kæle med en kvinde over hendes triceps er så intimt, at det har medført en masse kvinder til at få kuldegysninger ned ad ryggen.

Når jeg bruger det socialt, er det normalt det sidste, jeg gør, før du indtræder make-out stadier af interaktion.

Så er der “proptrækker” movet.

 

“proptrækkeren” er en af mine mest “hemmelige” bevægelser, der er KINO relateret der, indtil nu, kun undervist de kunder jeg coacher i marken. Det er et move primært designet til at optimere sæt position, og det er brugbart i både bar, klub og street-miljøer.

Ingredienserne i dette skridt er meget enkle. Alt det kræver er fod positionering, hænder omkring hendes talje og drej af dit hoved.

Du ønsker at bruge denne proptrækker, hvis, for en eller anden grund, du ønsker at slå en anden person væk fra noget eller nogen, uden at personen nogensinde opdager det – hvilket er grunden til jeg primært bruger dette træk på gaden, hvor de mest vigtige logistiske ting at gøre i første minut eller to er at få dit mål drejes i den modsatte retning i forsøget på at aflede hendes fokus væk fra, hvor hun var på vej hen. Hvilket gør det lettere for dig selv at bære de første afgørende øjeblikke af samtalen.

Sådan udføres “proptrækkeren”

 

Flytningen er simpelthen demonstreret “live” – jeg vil se om jeg ikke kan få en video optil dig, så du kan se det. Indtil da, lad mig forklare det på skrift:

Person A (dig) og Person B (pigen) står ved siden af hinanden, vender i samme retning, arrangeret let mod hinanden. Person B står til højre. Når du normalt står som dette, er dine fødder plantet ved siden af hinanden.

Du kan få hende til at tænde ved at stille spørgsmål og pege bagud, først med højre hånd, derefter med begge hænder eller din venstre hånd (over din højre skulder) – under forudsætning af rapport er god, vil hun følge dine bevægelser og du vil effektivt vende ansigt den modsatte retning, hende nu til højre. Det er “old school” måden at gøre det, og det virker mange gange

Start som du ville gøre med let KINO (tryk på arm eller skulder) imens du bevæger dig tættere på. Flyt din højre fod et trin tilbage, derefter gå ned i taljen, men:

I stedet for at flytte din højre fod tilbage, plantning det ved siden af sin venstre fod, skridt det i lige bag hende og plante indersiden af din højre fod ikke mere end en tomme fra indersiden af hendes venstre hæl. Din fod skal være på indersiden af foden, effektivt låsning i de to af jer sammen. Undgå at røre ved hendes fod, da hun ellers vil ligge direkte mærke til det.

Position: Din højre hånd omkring hendes talje, din højre fod placeret inde i hendes venstre fod.

Nu, hvad du skal gøre er både enkel og snedige: I stedet for den “gamle skole” måde, du bevæger hovedet til din venstre, når du taler og tage et skridt tilbage med venstre fod, og drej din højre fod, indtil den rører ved hendes venstre foden. Hold din hånd på hendes talje til at skabe et let tryk punkt, som vil dirigere hende til at bevæge sig fremad. Men “fremad” i denne position er konvergeret på dit “proptrækker center” (fødder), og du er effektivt at bruge dit hoved dreje til venstre for at dreje din torso, som så leder din højre arm for at lægge pres på hendes talje, samtidig støtter hende Samtidig forårsager hende til at “cirkel” i centrum.

Hold din højre fod plantet på jorden, som du bevæger dig, kun løfte det, hvis du fornemmelse af, at hun er i en ubehagelig position (eller for at undgå at vride dit knæ!).Hvis pigen ikke cirkel omkring midten af proptrækker, løft den forreste del af din højre fod og forsigtigt. Rør ved hendes fod med dine tæer (fordi du bevæger hovedet, vil hun ikke bevidst mærke foden røre ved, men hun vil bevæge sig) .

Denne teknik virker, fordi de let tryk og meget solid lock-in, kombineret med det faktum, at du vender hovedet væk, som du taler. For at gøre det død-sikker. Skal du kun dreje hovedet midt i en sætning, og helst som du er ved at stille hende et spørgsmål, da dette vil engagere hende mere.

At mester proptrækkeren vil gøre dig i stand til at vinde i enhver social sammenhæng, og det fungerer utroligt godt på gaden, hvis din rapport er god. Virker også fantastisk når du er ude med din wingman.

Så nu, gå ud og pop nogle propper med ”Proptrækkeren”

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog