Scorereplikker og scoretricks

Psykologien bag scorereplikker der virker!

Hvorfor har fyre brug for scorereplikker?

Grunden til at du vil have scorereplikker bunder i, at du er bange for at miste den éne chance, for at score pigen. Det bunder i frygt, frygten for at miste hende og blive afvist. Du er bange for at dit ego skal føle smerte og at du ikke bliver socialt accepteret. Med dine scorereplikker, får du en følelse af kontrol.. En magisk pille der fortryller piger – men det er en falsk kontrol. For hvis du ikke har styr på dit kropssprog, tonalitet og samtale teknik. Ja, så virker de ikke. Man bare rolig. Der er håb forude..

 

Top 3 grunde til at dine scorereplikker ikke virker:

 1. Du leverede den på det forkerte tidspunkt i samtalen.
 2. Du var fuld eller genert og pigen syntes du virkede irriterende at høre på.
 3. Den passede ikke ind i situationen og virkede malplaceret.

Top 3 grunde til at dine scorereplikker virker:

 1. Du leverer dem med et smil på læben og et glimt i øjet. Du er ligeglad, om hun synes den er sjov.
 2. Du har et andet samtaleemne at følge op med, efter du leverede din scorereplik.
 3. Du sørger for, I kommer ned at sidde i samme øjenhøjde, inden for de første par minutter, så samtalen kan fortsætte og du kan lære hende bedre at kende. Når folk sidder ned, så er de mere tilbøjelige til at blive siddende og du får hende til at slappe af i dit selskab.

 

Målet med en scorereplikker

Målet er helt klart, at du giver et billigt grin og du får samtalen i gang med et smil på læben. Det er godt, hvis du kan give hende noget nemt at svare på til at starte med. Det hjælper på din hitrate. Efterfølgende kan du spørge mere ind til hende, for at skifte samtaleemne.

Samtaleemner kan deles ind i kategorier:

 • Dig selv.
 • Hendes personlighed.
 • Hendes udseende
 • De ting, som er omkring jer.. baren, stolene, glassene, de andre mennesker på baren.
 • Noget helt tredje du har set i tv eller et magasin.
 • En oplevelse du engang havde.

De fleste piger har ikke lyst til at udlevere private informationer om sig selv til fremmede. Derfor skal du opbygger tillid til hende, inden du spørger i dybden om hendes personlighed. Der er rigtig mange måder at blive god til at opbygge tillid, men det er et helt kapitel for sig selv. Du lærer at opbygge super effektiv tillid, når du bestiller dit scorekursus hos os.

 

Den hurtige vej til resultater:

Har du oplevet en sød og charmerende pige i byen du prøvede at score …og det så ikke virkede?! Det kan være lidt deprimerende og nedslidende når intet virker. Du kan få hjælp af vores eksperter. Du kan bestille dit scorekursus både i København, Århus, Odense eller Ålborg. Brug én weekend af dit liv på et scorekursus hos os. Det er alt, hvad der skal til, for at du kan score piger. På kurset lærer du alt om samtaleteknik og gruppedynamik. Hvad der virker og hvad der ikke virker.
Scorereplikker er ikke noget vi ligger vægt på, da der er andre ting, som er meget vigtigere. Fx hvordan du eskalerer samtalen seksuelt og hvordan du får hende med hjem. Forestil dig selv om et par måneder. Du går i byen, får nemt et par telefonnumre, kysser med nogle piger. Sætter dates op og har det super sjovt. Det er jo enhver mands drøm! Hvad venter du på? Du lever kun én gang.. Bestil dit scorekursus i dag.

 

Mvh. Score coach

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog