Coaches

Vi startede i 2006 og har hjulpet over 400 fyrer inden for dating. Score-coach.dk har været i aviser, tv og radioen. Alle vores coaches bruge både coaching og NLP, til at hjælpe vores deltager. Her kan du se vores talentfulde team af coaches, der står klar til at hjælpe dig!

Martin (Coach og medstifter)

Martin er selvstændig og har coachet hundredvis af fyrer i byen. Martin har coachet inden for dating verden siden 2006. I hans fritid er han selvstændig indenfor reklamebranchen og investering. Ydermere uddannet som coach og NLP i USA. Martin var ikke selv fantastisk til at score piger, dengang han startede. Det er noget han har lært. Det tog ham cirka 3 år at knække koden. Efter 6 år fandt han drømmepigen, inden hun dukkede op, havde han adskillige dates og one night stands.  Læs mere..

 

Dreamz (Coach og medstifter)

Dreamz er uddannet coach, salgs coach, train the trainer, master practitioner i hypnose og NLP, samt ICC certificeret coach. Han er hjernen bag score-coach.dk. Med hans 12 år erfaring i score miljøet, er han den danske coach, med mest erfaring.

 

Flemming (Coach)

Flemming er uddannet DGI instruktør indenfor 3 forskellige sportsgrene. Han betegnes som en rigtig charmør, der altid bringer et smil frem på pigernes læber. I medierne er han markeret som en fremragende score-coach, bl.a. foran Ekstrabladets WebTV’s journalister og Woman.

 

Lucila-lima (Coach)

Lucila beskæftiger sig primært med kvinde og pige- delen i Pick Up. I den unge alder af 21 år er Lucila allerede en af de førende kvinder inde for sit felt. Lucila har skrevet en bog til kvinder om at score mænd. Lucila er tidligere Model.

 

Christian (Coach).

Christian er selvstændig og tidligere sports coach.
Derved er Christian tilgang meget handlingsorienteret/direkte, og ligeledes vant til at udvikle personers unikke potentiale og talenter

 

Martin E (Coach i indre styrke)

Master practitoner siden 2006…
Over 100 succesfulde klienter og ikke 1 dårlig anmeldelse