Vi har hjulpet over 400 fyre med at blive bedre til at score damer.

Her kan du få indsigt i deres udvikling:

Jeg har været single i et par år og tænkte at jeg klart skulle blive bedre til pigerne. Kontakt på den rigtige måde så en mulig partner kunne være inden for rækkevidde. Fik rigtig meget ud af kurset, lærte meget om det rigtige lock-in og kunne klart se resultaterne lynhurtigt. Lidt vildt at det kan gå så stærkt og jeg kunne vinde så meget ved at tage de rigtige initiativer!! Lærte også rigtig meget om mig og selv og hvilke punkter jeg kan bliv bedre til, her tænker jeg specielt på mod og kendskab til hvad der virker på pigerne. Pengene var givet rigtig godt ud. Det var jul lige efter kurset, hvor jeg var ret hængt op, men alligevel fik jeg en date som jeg skal ses med i denne uge. Derudover er det super fedt at være en del af gruppen på Facebook, så man kan finde en wingman eller to, som kan følge ens tanker og som man kan spare med. Det er super fedt. Har fået arrangeret den første bytur ;)! Jeg synes i gjorde det godt på hver jeres måde. Rigtig god coaching på byturene og man lærer hurtigt at få rettet tingene ind efter jeres råd. Men overall et super fedt kursus som er sat godt op og som virker! Rigtig fedt med Facebook så der er gode muligheder bagefter… Mvh. Rune

Rune

Dec 2015

Jeg er en fyr, der tidligere har haft problemer med at være for introvert. Dette har betydet, at jeg ikke har haft så store sociale evner, og derfor ikke scoret meget. Scorecoach har hjulpet mig til at indse, at det ikke er svært at tale med piger, og at selve samtalens emne i det store hele faktisk er underordnet. Desuden bliver man givet en masse fremragende værktøjer, som man kan bruge til at forføre. Efter jeg har deltaget i kurset har jeg haft klar fremgang i mine scoringer og one-nightstands.

- André

August 2010

Det er det fedeste kursus jeg nogensinde har været på! Det var alle pengene værd og meget mere til!

Preben

Februar 2009

På blot tre dage, hjalp Martin mig via mail til at komme i seng med en pige, hvor jeg ellers var kommet lidt ud på et sidespor! Han guidede mig og fortalte hvordan jeg skulle opføre mig overfor hende, både på sms og i virkeligheden! Sådan. :-)

Jesper

Juni 2012

Jeg har lært mere om kommunikation på dette kursus, end alle andre jeg har prøvet.

Kvindelig journalist.

I har virkelig åbnet øjnene for mig! Der er nu gået to måneder og jeg har fået to pæne bolleveninder.

Kaloyan

Juni 2011

It is now two months after the bootcamp, before I used a lot of routines and had varied results. This bootcamp totally opened my eyes and now I actually have two nice fuckbuddies. – Kaloyan T
Jeg har nu haft en frisk, komisk, lalleglad, fed(ikke tyk), rørende og overvældende person, gående bag mig over 2 aftener. RESPEKT for folk der gør sådan noget. Bruge sin weekend, sin dyrebareste tid, på ukendte personligheder, for en slik.

 

Ikke nok med denne workshop har ændret mit syn på pickup, men den har også åbnet op for nye muligheder i den normale hverdag. Min tankegang og tilgang til ting skal klart revuderes, og jeg vil klart bruge nogle af de ting der blev vægtet højt under workshoppen.

Inner game er the shizzle. Det hjælper dig med at sætte ting i perspektiv, hjælper dig med dine problemer, dine værdier og dit livssyn. Det gjorde min workshop hvertfald.

Alt godt, CK

Jeg kan kun på det kraftigste opfordre folk til at tage dette coaching forløb, og det er lige meget om man er rutineret ‘gamer’ eller om man er helt grøn som mig. Prøv det, du kan ikke blive skuffet, hvis du bare stoler på instruktørerne og lader dem hjælpe dig… Deres tilfredshed eller pengene tilbage garanti siger jo også alt om kvaliteten…

Mvh. Silver

Konklusionen er at det var en fantastisk weekend. Det bedste af det hele er, at jeg efterfølgende tror på mig selv, mine “evner”, har det sjovere i byen og så kan teorierne jo også bruges i andre aspekter af livet. Generelt blev mine approach vel modtaget især sidste aften, så jeg glæder mig til at komme i byen igen. Så tak for en god weekend Dreamz.

Mvh Nezta

Da vi var ved at være færdige fik jeg en sms fra en kammerat (det fulde apparat), som var i byen et andet sted. Han ville høre, om ikke jeg kom og fik en øl. Jeg tog sammen med K og E derop. Jeg kom ind og blev efter relativt kort tid approachet af en sød pige – WTF!? 5 minutter efter havde jeg fået hendes nummer!

Tak, tak, tak og atter tak til Dreamz og Happy Talk – der var fuld valuta for pengene. Jeg havde slet ikke turdet håbe på, at det ville være så godt.

Mvh Flaneur

Fra jeg første gang hørte om The Game og fra jeg første gang forsøgte at gøre brug af en teknik eller et værktøj, så har weekenden været det største vendepunkt i min udvikling. Jeg gik fra at have brugt en del canned til pludselig at have nærmest ubegrænset inspiration, originalitet og nærvær. Hvem har ikke prøvet at stå i et set og pludselig ikke ane hvad man skal sige – det er slut. Det er slut med ikke at være i state, og det er slut med ikke at vinde. Det er slut med cheesy canned! All naturale from now on. Jeg er dybt taknemlig for jeres kursus, jeg er virkelig rykket og jeg vil ikke et sekund tøve med at anbefale jer til alle.

Mvh Uniq

Jeg har altid været enormt tilbageholdende med hensyn til approach, og det har der været forskellige årsager til, blandt andet har jeg følt en eller anden frygt for at gå hen til et set som ikke umiddelbart ser ud til at have lyst til at snakke med en de ikke kender. Udover det har jeg også altid været i tvivl om hvad jeg nu skulle sige, det er som om at det bare er svært hvis der ikke er noget åbenlyst at snakke om.

Jeg fik lavet ca. 30 approachs den første aften, mest på siddende sets. Det lykkedes mig også at få isoleret igen. På aften 2 fik jeg en masse positiv feedback (og igen op imod 30 approaches), og HappyTalk var bare kanon hele vejen igennem. Nu skal jeg bare øve mig noget mere på kino så jeg kan få det ordentlig ind i samtalen, for som HappyTalk sagde så gik det rigtig godt med mit comfort-building og mine lock-ins var også gode (det lykkedes mig nogle gange at stjæle en piges plads i nogle siddende sets).

Aftenen sluttede igen med debriefing, hvor HappyTalk spurgte mig om jeg følte at jeg havde opnået mine mål, og selvom jeg ikke fik closet noget så må jeg da godt nok sige at mine mål var nået, at det har været en kanon weekend og at det var alle pengene værd.

Mvh. Soenne

Til alle der overvejer en tur med Dreamz m.fl., kan jeg kun sige at jeg ikke ét sekund har fortrudt at jeg har smidt så mange tusinde kroner efter det. Kan personlig udvikling og natural game virkelig måles i kroner og ører? Det synes jeg ikke.

Kærlighed fra Bass

Mega props til dem for den måde de coacher folk på. De her gutter kan fandme deres kram og med deres positive og humoristiske indstilling, så forstår de at motivere folk på den fede måde. De sår et frø i dig, no matter what. Hvor meget du vil vokse efterfølgende indenfor PU er op til DIG! Du skal vande frøet jævnligt og sammensætningen af den optimale gødning for vækst må du prøve dig frem til.

Mvh Anders a.k.a. The_Kid

Deres score kursus var simpelthen FOR FEDT!!! De her gutter er begge absolutte master PUAs. Deres fokus var hele tiden igennem fuldstændig på mig og de tre andre (rigtig gode fyre som jeg fremtidig også vil gå og sarge med).

De demonstrerede ikke så meget, hvad de selv er i stand til — især aldrig på en “se her hvor ekstrem god jeg er” måde. Det de gjorde var at konstant pushe os ind i sets, gav os feedback mens vi var i set, og tit efter et kørt set var der også en immediate review om, hvorfor det, som skete, skete, og præcis hvor man kunne have ageret bedre i situationen. 2 instruktører til 4 elever føltes som om jeg stadig havde mine personlige to mPUA instruktører bag mig. Idealt.

Jeg syntes det er helt crazy hvor stor en forskel der er mellem at læse PDFer, og være in field med mPUAs som dem. Deres feedback var fuldstændig skræddersyet til mig. Jeg blev gjort specielt opmærksom på mit energi-niveau og mit kropsprog, som lige nu er de to områder, jeg mest vil komme til at arbejde på.

Så TAK! Det var de bedste penge jeg har givet ud i mit liv.

Mvh. Swipe

DEN KORTE VERSION:

Har du 100 millioner er det hands down det bedste pick up kursus jeg har været på og det eneste… Det er alle pengene værd.. Magen til to jordnære og easy going guys skal man lede længe efter.. Ja, jeg var presset, men det jo pointen.. Ja det var til tider et mareridt, men det har givet mig så meget… Dreamz’ vinkel til pick up er rigtig sund. Jeg vil til en hver tid anbefale alle at tage deres workshop.. Love til dreamz… Well ok også dig Happytalk.. Ved ik hvordan jeg skal slutte af… Just do it.

vh. Kaiser