Sjovt kursus med Scorecoach, Dating og lifecoach; Martin

Tag med din scorecoach ud på et rigtig sjovt kursus. Du vil sammen med din scorecoach SE, HØRE, og MÆRKE hvor nemt du kan komme i kontakt med søde og flotte piger. Du får teknikker til at snakke med  og tiltrække pigerne, så det bliver dig der vælger. Sammen med en scorecoach bliver det ikke nemmere!

 

Hvad siger pigerne om Scorecoach Martin?

Scorecoach Martin har pr. dags dato hjulpet over 400 fyre, som er i samme situation som dig. De personer der plejer at tage et kursus, har ofte problemer med hvad de skal sige til piger, eller ender med at blive pigernes ven. Selve formlen er rigtig nem. Ifølge pigerne, er Martin selv lidt af en charmetrold.  Scorecoach.dk og datingcoach Martin har holdt scorekurser de sidste 6 år – Så erfaring har han rigeligt af! – Al den erfaring han har, vil han gerne dele med dig  ;-)

Hvad underviser en dating coach i?

På kurset vil du lære at bruge dit kropssprog på den rigtige måde, så du udsender de rigtige signaler. Både dit kropsprog, tonalitet osv. Igennem Martins lifecoaching vil han effektivt hjælpe dig til at overvinde din frygt, som hjernen kaster efter dig. Du vil efter forløbet have følelsen af, at der er installeret nye strategier i din hjerne. Martin har været i USA på et af de bedste kurser i NLP og coaching. Det bruger han aktivt til at hjælpe dig af med din frygt og give dig nye og effektive dating strategier.

 

Hvorfor virker lifecoaching?

Scorecoaching og Lifecoaching tager udgangspunkt i dig – Det handler kort sagt om at hjælpe dig fra hvor du er i dag, til der hvor du gerne vil hen! På den måde udnytter du dit fulde potentiale. Igennem lifecoaching, vil Martin spørge ind til dig. Din scorecoach vil finde ind til roden af hvad der begrænser dig og give dig værktøjerne til at overkomme din frygt.

 

Sjovt score kursus med lærerige oplevelser:

 

Slip af med din irriterende angst overfor piger.

Din sjoveste investering ever!

Du behøver hverken ligne Brad Pitt eller være millionær for at være god til piger!

 Scorecoach.dk – SJOVT kursus med DATINGCOACHING og LIFECOACHING

Det kræver bare de rigtige charme teknikker!

Kig lidt rundt på siden inden du beslutter dig – Der er masser af dating tricks!

 

Læs mere om vores scorecoach-dating-og-lifecoaching kursus her:

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog