Scor på første date

Nu har i været væk fra hinanden i nogle dage eller timer.

Er det tid til at tage det et skridt videre. Der er mange måder man kan fucke en god date op på. Her vil jeg give dig mine bedste anbefalinger til hvordan din date går så smooth som mulig.

Det allerførste du skal have styr på er de første 10 minutter når i mødes. Nu tænker du sikkert.. sikke noget vås?!?!?

De første 10 minutter sætter rammen for utrolig mange ting. Her foregår der mange ting på et ubevist plan. Selv ikke engang pigen er for det meste klar over hvad vi gør og hvorfor.

Den typiske danske mentalitet er at man mødes og laver en aktivitet, restaurant eller andet og på ”en eller anden måde, skete der bare ikke mere…”. Måske kender du det selv?

Det du skal gøre anderledes er at kick-starte og etabler fysisk kontakt fra første sekund. Det sætter rammen at det er okay i er fysiske sammen. Hvis i alligevel skal knalde på et tidspunkt, kan du ligeså godt starte tidligt med at vende hende til at i har fysisk kontakt. Det er helt OKAY. Fik jeg skåret det ud i pap? Ellers læs det lige igen. ;-)

Når i mødes starter du med at give hende en kæmpe krammer og et kys på kinden. På den måde har du startet daten på den bedst mulige måde og sikret en god start. En god start er en fysisk start hvor i har sat rammen at det er okay at røre ved hinanden.

 

Få masser af gode råd i bogen – Den SKARPE Scorebog:

https://www.score-coach.dk/scoreboeger-den-skarpe-scorebog

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog