Tips – Superfrække One night stands, bolleveninder og engangsknald

Der findes forskellige strategier du kan bruge når du skal ud og score engangsknald og one night stands.

Hvis søger kæreste eller bolleveninde vil jeg anbefale du sørger for at komme på så mange dates som overhovedet muligt.

På dates kan du via dine spørgsmål nemt spørge ind til om hun er en pige der passer til dine kriterier. Er du mere ude efter one-night-stand er et telefonnummer intet værd. Når du går efter one night stand, handler det om at få kysset indenfor den første time til halvanden og så hjem i kanen. Ved one night stand er det i langt de fleste tilfælde vigtigt du holder øjnene på byttet og ikke efterlader hende et sted hvor hun tilfældigvis kan falde i snak med andre fyre. Hvis du går efter bolleveninde skal du sørge for at have masser af fysisk kontakt og gøre samtalen seksuel.
Hvis du vil have dates til hele ugen, kan du over en to dages bytur i weekenden, nemt få 10-20 telefon numre. Udfordringen er dog at du har snakket meget kort tid med pigerne og de har måske svært ved at huske dig i deres brandert. Jeg anbefaler at hvis du starter med at gå i byen kl. 22 og går efter 40 minutters interaktioner, burde du kunne få 3-4 telefon numre pr. aften.
Hvis du snakker med en sød pige i cirka 40 minutter, har du en større chance for at hun kan huske dig. Er der ikke andre piger til rådighed, anbefaler jeg at snakke længere tid. Men smut når festen er på på sit højsete. Det er bedst at hun kan huske dig for det tidspunkt hvor det går godt, end når det er gået blevet sent og alle er trætte.
Når klokken bliver 00.30-2.00 om natten kan du gå efter one-night-stands ;-)
Det skulle gerne give dig omkring 8 numre at følge op på + 2 one night stands. Når du har været sammen med pigen, kan i eventuelt udveksle numre.

Få masser af gode råd til onenight stands, bolleveninder og engangsknald i scorebogen – Den SKARPE Scorebog:

https://www.score-coach.dk/product/den-skarpe-scorebog

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog