The Game (spillet), af Neil Strauss aka. Style

Neil strauss er pickup artist, på dansk “scorekunstner”

Den første bog jeg læste om at score piger var The Game (spillet). Det er fem år siden jeg læste den. Igennem bogen illustrere han mange teknikker til at tiltrække og score en kæreste. Da jeg læste den første gang, blev jeg meget inspireret og var lige kommet ud af et forhold. Jeg havde i den grad lyst til at komme ud og afprøve alle de hemmelige score tricks. På trods af min dengang generthed og dårlige selvtillid, prøvede jeg alle de ”routiner” der var i bogen. De virker alle sammen. En ”routine” er nærmest ligesom at lave en tryllekunst. De scorer værktøjer som Neil Strauss viser i bog er rettet mod at tiltrække piger, samt at få en dybere social forståelse. Man kan sige både godt og skidt om bogen. Den lærer dig nogle scorereplikker, som man skal sige i rækkefælge af hinanden, så de udløser en række attraction psykologiske effekter i kvindens hoved. Så hun bliver forelsket i dig. Det bliver dog rigtig hurtigt kedeligt at sige de samme sætninger om og om igen. En anden ulempe er at det hele virker så planlagt og man simpelthen går glip af alt det sjove og spåntagne. Man kommer hurtig til at blive meget logisk oven i hovedet og til tider, glemmer man at have det sjovt. Simpelthen, fordi man hele tiden skal fokusere på at gøre dét og dét og dét. Lidt som at følge en kage opskrift. I Danmark har vi et forum der hedder tgo her er der masser af fyrer der diskutere hvordan man kan score.

Det gode ved The Game (spillet):

Omvendt, så er der også positive ting ved bogen. Hvis man lader være med at bruge alle de ”routiner”, som er i bogen, men i stedet forstår den underliggende psykologiske tankegang, som ligger i hver trylle kunst. Så vil man kunne konstruere sine egne og tilpasse dem, så de passer til sigselv.

Denne bog var mit første skridt

Efter jeg læste The Game (Spillet), har jeg snakket med flere tusind piger og fundet ud af at der findes tonsvis af bøger om at score piger. Jeg er ikke selv tilhænger af at bruge Neil Strauss teknikker, simpelthen fordi det hele går for langsomt. Jeg læste en masse andre Pickup / score bøger, hvor jeg har lært teknikker der er hurtigere. Når du får det hele på plads kan du få One night stands og vilde resultater på kortere tid, end de ligger op til i The Game, af Neil Strauss. Det kræver selvfølgelig øvelse og masser af social kalibrering. De værktøjer du lærer på vores kurser er lavet til at du hele tiden kan holde samtalen kørende uden problemer og samtidig eskaler samtalen i en sexuel retning.