Liste over Scoresteder i København

Her er en liste over gode steder, bar, diskoteker hvor du kan score damer i Københavns Nightlife (opdateret 09-01-2015):

Nørrebro.
Pub N' Roll (Jagtvej 135) - stedet er sjovest fredag eller lørdag og er ved at udvikle sig til et samlingspunkt for 3 kollegier, så der er næsten altid garanteret unge mennesker.
Tagenborg Bodega (Jagtvej 147) - Er små småt ved at dø ud som et sted unge fester, men pigerne man møder her er ganske villige til at venue change (og som regel også ret fulde).
Stefanshus (Stefansgade 22) - Lidt af en klassisker, pool, billige øl og god stemning - men fuldstændig proppet i weekenderne.
Cafe Rundelen (Nørrebro Runddel) - Ikke ligefrem et god sted, men de lukker aldrig og der er masser af spisesteder i området. Folk her er der for at drikke og snakke med andre - kvaliteten er bare tvivlsom.
Alle bodeager fra Mimersgade til det mytologiske kvarter - Ægirs/Viking osv osv, fantastiske steder at møde typiske 20-somethings.
Temple Bar (Nørrebrogade 48) - også en Nørrebro klassisker. Her er folk altid friske på sjov og ballade og det er et favorit sted både at starte og slutte. Klientellet er divers.
Mexibar (ELMEGADE 27/Skt Hans Torv) - her er masser af single piger (de serverer Daiquiris) og det er et yndet sted for en pigeflok fra Nørrebro at starte aftenen.
Cafe Funke (Blegdamsvej 2//Skt Hans Torv) - Lidt et slum sted, men på den gode måde - det kan være proppet den ene lørdag og fuldstændig forladt den anden - men generelt har man en sjov aften derinde. De er også en af de få steder der kan være proppet på en hverdag.
Karusselen (Ægirsgade 10) - Nemt sted at møde mange, har mødt flere gamere her, så måske er stedet lidt befærdet.
Louises (Nørrebrogade 5) - Her ender du vist du skal drikke sorgerne væk.. Det er slum stedet og det er ikke unormalt at finde cokerester på bordene og skudhuller i væggene.
Kassen (Nørrebrogade 18) - Cocktailbar, alle står op > nemt at åbne, lære piger i start 20erne
Oak Room (Birkegade 10) - Cocktailbar, lære piger ca midt 20erne til start 30erne, også et godt sted at åbne. Drinks lidt dyre.
Gefärlich (Fælledvej 7) - Dansested, så godt til dem der mestrer deres dancefloor game. Tæt på Funke, så man kan hoppe frem og tilbage og kigge efter sets. Piger start tyverne til slut tyverne, mest studerende.
Funke (Blegdamsvej 2) - Bordfodbold, lang bar, dansegulv. Funke er et sjovt sted at være, stemningen er åben, socialt, tilrøget og divers. Det er en klassiker for de fleste fra Nørrebro. Også en af de få

Vesterbro.
Mexico Bar (Dybbølsgade 49) - altid et godt sted at starte, billige øl og Billiard. Her møder du en masse Hipsters, men flinke mennesker.
Cafe Blomsten (Istedgade 109) - Møg populær i weekenderne og der er med garanti unge villige mænd og kvinder. Hverdage er den proppet med stamkunder, men det kan til gengæld give en sjov aften,
Budda Bar (Vesterbrogade 47) - Budda Bar er den forkrøblede halvfætter til Barbar Bar og de andre hippe steder på Vesterbro Torv, der er 2% chance for en god aften - men den bliver til gengæld også den vildeste du nogensinde har haft.
Barbar Bar (Vesterbrogade 51) - Smukke mennesker, men det er vist også det efterhånden - charmen er lidt røget af stedet.
Riesen Bar (Oehlenschlægersgade 36) - lukker sent, 5-6 stykker (?). Lille tætpakket bar hvor man kan ryge, scorested. Alt muligt blandet, men det er ikke trashy.
Guldhornene (Vestergade 20) - København K: Konceptet er en bar med masser af forskellige temaer. På trods af at det er en bar/cafe, er der virkelig meget plads. Der plejer at være stor variation af folk som kommer der, men oftest er det unge i weekenderne. Der er rigtig god mulighed for at snakke med folk ( de plejer at være meget åbne), danse og drikke. Faktisk et rigtig godt over-all sted at tage ud, hvis man ikke lige har nogen plan. Scorechancerne er store da man helt sikkert vil finde noget for enhver smag, og det har ikke noget snoobet over sig.

Kødbyen (indgang ved Halmtorvet). Her ligger:
Mesteren & Lærlingen
Karrierebar
KB18
Bakken
Jolene

Alle steder er alderen meget blandet. Fra start 20'er til folk i 30'erne. Dog flest i 20'erne. Kødbyen er især et godt sted at game om sommeren da der står mange piger i området mellem de forskellige barer, som man nemt kan åbne.

Østerbro.
Pixie Bar (Willemoesgade 30) - folk 22+, gennemsnit omkring 25, DJ, lille men godt udvalg af øl og cocktails, lidt dyrt.

Frederiksberg.
Guldfasanen (Nordre Fasanvej 1) - Gyldne Damer med Sidevogn og bodega jargon. Et godt sted med masser af charme - har dog aldrig haft meget held med damerne derinde.

Indre By.
ISOLA (Israels Plads) - Torsdag aften kan man få ½l guldøl for 25. I weekender er der ok gang i den, men i min erfaring mest 25+ med kæreste.
LA BAR (Gammel Mønt 17) - Klamt, beskidt, men møg billig.. Tequila shots til en 10'er, billige poptøser og folk der lige er flyttet til byen - det er nemt at score, men giver en dårlig smag i munden.
Wall Street Pub (Gothersgade 2) - Kender ikke så stedet så godt, men havde en god aften dag jeg overtog jukeboxen og satte 90'er musik på - pigerne var ret reserverede, men friske da de blev åbnet.
Mini Bar (Gothersgade 35) - Nostalgi bar, spiller kun 90'er musik. Folkene er generelt 22+ og kan huske halvfemserne. Det kan være sjovt, men det er ret dyrt.
Francis Pony (Klosterstræde 23) - Kan være svært at komme til, men de mange mennesker giver mange muligheder. F.eks. åben onsdag aften med billige drinks og ofte med en 10ish kvinder der vil møde folk.
Kant Bar (Højbro Plads 3) - dobbelt op på cocktails indtil kl 24 om fredagen (tiltrækker piger). En aflang bar med meget traffik - ret perfekt til gaming da du hele tiden har sets du kan hoppe ind i eller folk der går forbi.[/quote] Kostbar (Gothersgade 33) - En lille men hyggelig bar. Plejer stort set altid at være lige fordeling af mænd og kvinder. Hvis man kan nå at få sin aften etableret derinde i god tid, og få slået sig ned et sted, så er chancerne for at score ret store. Ellers bliver der ret hurtigt crowded, og svært at holde ud.
Cucaracha - (Gothersgade 41) - Faktisk ganske pænt sted, og dørmændene sørger for det meste for at der ikke bliver alt for mange steder til det relativt lille sted. Masser af forskellig musik, og altid plads til at danse ind imellem bordene og ståstederne. Der er en lille terasse udenfor hvor der er mulighed for at få en samtale stablet på benene. Ret gode chancer for at score så længe der ikke er alt for mange drenge.
Sukkerbageren - (Købmagergade 26e) - Har kun været her en enkel gang. Et stort sted med masser af unge mennesker. Det tiltrækker efter sigende rigtig mange gymnasieelever. Den ene gang jeg var der, var der virkelig gang i den. Den frie bar plejer at resultere i en masse unge mennesker der hurtigt får vendt tingene til det sjove.
Basement (Store Regnegade 26b) - Lige ved Gothersgade og sjovt nok nede i kælderen. Det er indre by's svar på Nørrebro stemnnig. Bordfodbold, tags på væggene og et mere 'sid og snak' orienteret layout. Godt sted at starte da folk er klar på at tale med nye mennesker og priserne er til at holde ud.
Det Elektriske Hjørne (Store Regnegade 12) - Semi fancy, her finder du piger og fyre der gerne vil lade som om de er jetset, men ikke helt har pengene til det. I hvert fald i de tidlige timer før studerende begynder at komme ind. De kan være snobbet, men hvis man nu er til kønne snobbede piger - ja, så er der noget at hente her.
High Voltage (Gothersgade 8H) - Arvefølgeren til The Rock og Sin City og Københavns, i skrivende stund, nyeste Rock Bar.. Kom her hvis du er til piger med masser af mascara og metal.
Moose (Gammel Mønt) - En af de mest afslappede barer i indre by. Der er masser af siddepladser og masser af muligheder for at skifte sets. Folk kommer derind for at være sociale med andre.
Floss (Larsbjørnsstræde) - Meget chiller og primært et sted for pool og bordfodbolds entusiasterne. De kan ofte finde turister her som har forvildet sig ud i KBHs natteliv.

Amager
Hatten (Grønjordsvej 15) - Det er grønjordskollegiets bar, så her er næsten kun unge fra 18-28.
Jaguar (Holmbladsgade 12) - Kan være et ok Cougar sted. Har et par gange oplevet en kvindeflokke i 40'erne som var her og genoplive gamle dage (og score ungt kød). Ellers et rolig sted med stamkunder og unge.

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog