Lær at score piger og damer

Lær at score piger – 5 ting der gør det nemmere!

Lær at score med denne blærerøvs guide! Du kan blive god til at score piger, hvis du blot tænker lidt smart. Du har mange steder, du kan score piger! De nemmeste områder er på diskoteker i byen og på bar.

Men vi stopper ikke her… du kan endda score damer på gaden i dagtimerne og i supermarkedet, samt diverse privatfester og arrangementer! Men stop lige en halv.. En af alle mine venner spurgte mig – hvor kan du med størst sandsynlighed finde din drømmekvinde?

Lær at score piger med vores korte guide her!

 

Lær at score piger alle steder – 5 ting der gør det nemmere!

lær at score piger

  1. Hvis du har en lejlighed i centrum af byen, får du langt hurtigere piger med hjem. Din succesrate kan forøges, så du får 7-10 gange bedre resultater, siger vores erfaring. Plus hvis det fejler, kan du hoppe ned på diskoteket, i løbet af 10 minutter og prøve igen.
  2. Hvis du har et par veninder, fra skolen eller arbejdet, så vil andre piger ligge mærke til dig.. de vil inde i hjernen automatisk tro du er en fyr, som er god og omringet af piger. Piger vil automatisk se dig som høj værdi. Piger er mindre tiltrukket af en bunke kedelige fyrer.
  3. Start tidligt med at gøre flirten seksuel og sensuel vær ikke bange. Det er okay hun kan mærke, du prøver og score hende. Det kræver dog du har nemt ved at opbygge tillid.
  4. Hvis du er tæt på at løbe tør for samtale emner, så kan du vende dig rundt og snakke med den næste pige, som sidder ved siden af dig. På den måde tænker den første, hvorfor du ikke vil snakke med hende. Her trigger du både jalousi og misundelse i hende, så hun bliver mere interesseret i dig. Piger hader når de er interesseret i en fyr og han står og snakker med andre piger, frem for hende. Når du har nye samtaleemner klar, kan du snakke med hende igen.
  5. Lær at score på vores scorekurser. Her lærer du alle de hemmelige tricks og værktøjer. Som fanger pigens interesse i dig super hurtigt!

Lær at score damer i byen!

Her var et par af vores guldkorn i denne blærerøvsguide til at lære at score! Håber du kan se hvordan de skal bruges. Hvis du har blod på tanden og virkelig give den gas, så prøv vores scorekursus. Her får du Lær at score damer blærerøv for alle pengene!

 

Vil du score flere piger? Tilmeld scorekursus i dag:

score piger og damer

 


Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog