Nonverbal kommunikationkvinders positiv kropssprog nonverbalt verbalt

Nonverbal kommunikation er den process der sker, når man kommuniker uden at sige noget. 63% af ens kropssprog er nonverbal. Det har enorm betydning for din positiv kommunikation. Kvinders kropssprog kan nemt læses med lidt øvelse. Ved at bruge flirtende kropssprog øger du markant din chance til at vinde kvinders hjerte! Lær det på vores dating og score kursus!

 

Verbal kommunikation

Det, du verbal siger, udgøre 7% af din kommunikation. De resterende 30% er, hvordan du siger dét. Om du taler højt eller lavt, siger det dramatisk eller sjovt. Simpelthen hvordan du bruger dit toneleje. Alle disse elementer er vigtige, når du har et flirtende kropssprog!

 

Kvinders kropssprog

Kvinders kropssprog kan være svært at læse, men her er en kort introduktion:

Når du taler med kvinder, så gælder det om at have et kropssprog der minder om kvinders. Når du spejler kvinders kropssprog, har I 63% af jeres kommunikation til fælles. Kropssprog er ligesom en rytme, hvis man bevæger eller gestikuler i et bestemt tempo, kan du også spejle det. Dette er med til at bygge tillid. Statistisk set, så ranger ordet “tillid” meget højt, når du spørger kvinder, hvad de søger i en mand.

 

Kropssprog og forelskelse

Det er nemt at se, hvornår andre er blevet interesseret i én. Kropssprog via forelskelse kan nemt læses, når kvinders pupiller bliver større eller der kommer mere blod i hendes læber samt røde kinder. Når kvinden viser interesse nonverbalt, så leger hendes finger med hendes halskæde eller kæler og ager området imellem eller over brysterne. Når kvinders kropssprog er vendt i din retning og hun nonverbalt viser interesse og samtidig spørger ind til dig – så er det et klart signal fra hendes side – hun er interesseret i dig. Det kan være et klart kropssprogtegn på forelskelse.

 

Positiv kommunikation

Før du fra kvinder oplever flirtende kropssprog forelskelse, er det vigtigt du har en positiv kommunikation samt kropssprog. Tænk dig selv som en løve. Løver er jæger.. de bidder efter nakken på de dyr, de vil nedlægge. Hvis du som mand, vil bygge tillid og have positiv kommunikation, så er det vigtigt du ikke virker farlig. Du kan forbedre din positive kommunikation ved at have et åbent kropssprog.

 

Flirtende kropssprog

Et flirtende kropssprog er bedst, når du bruger en teknik der hedder “Push-pull”. Den kan kombineres med nonverbalt kropssprog. Her er et simpelt eksempel:
Du siger til hende “Nøøørjjjhh hvor er du søøød.. du skal have en kææmpe krammer”, du krammer hende, hvorefter du blidt skubber hende væk.. “På en scala fra ét til ti… så var det altså et 3’er kram. Du må have lidt mere øvelse”.
Sagt med et glimt i øjet. Nu vil hun sandsynligheds blive mere opmærksomhedskrævende, fordi hun prøver at leve op til dine krav og dermed blive endnu mere vild med dig.

 

kropssprog nonverbal verbal kommunikation kvinders positive