Guide – Sådan kan du finde en sød kæreste!

Din scoreguide til at finde en kæreste!

De tre vigtige ting..

Inden jeg fortæller dig hemmeligheden til at finde en kæreste og hvordan du beholder denne kæreste vil jeg først lige sige der simpelthen er for mange mænd, som er nogle svagpisser. De lever under tøflen, med deres kæreste. Forhåbentlig er det ikke dig? For i så fald, så er du kommet det rigtig sted hen! kæreste kæreste

At finde en kæreste..

Inden du starter med at gå på dame jagt, skal du finde ud af hvilken type pige du er interesseret i! Det er jo ikke alle mennesker som passer sammen. Når du er afklaret med, hvad du søger i en kæreste, kan du gå mere målrettet til værks!  Skriv 10 ting ned, som du søger i en potentiel kæreste, som du søger i en kæreste. Her snakker vi i forhold til hendes personlighed.

Altså 10 ting hendes personlighed skal indeholde for at du vil være kæreste med hende. Du kan godt kalde det for krav. Det er laaaaangt fra alle piger du har lyst til at være kæreste med!! Hellere snakke med 25-100 ekstra piger og så finde én kæreste som virkelig passer til dig! Hvis du snakker med en pige, skal du være sikker på at hun opfylder dine krav – ellers bliver du aldrig rigtig lykkelig for hende.

 

På vores score kursus har vi haft en del fyre, som har fundet deres kæreste på den første weekend! Utroligt men sandt!
 

Jeg har mødt nogle fyre, som siger de ikke skal giftes med deres kæreste. De siger endda at de egentlig ikke har lyst til hende. Grunden til at de bliver ved hende er fordi de er bange for at de ikke kan score en anden pige. Er du en af dem? Så se at få afsluttet dit forhold i en fart!!!! Der er masser af piger! – og sikkert også nogle som er bedre end hende du allerede har! Ingen grund til at leve sit liv på en løgn. Du spilder både hendes tid og din tid!

 

Lev i nuet, og gør det så smukt, at det vil være værd at huske.
 

Nåh.. – Fik du skrevet dine krav ned til en kæreste?

 

Når du skal finde en kæreste, skal du stå ved dine holdninger!

Piger vil altid teste om du står ved det som du siger. Det førstehåndsindtryk du giver første gang. Er det som hun vælger dig for!! Hvis du starter med at give dyr middag på en restaurant, så har du sat rammen at det er dig som betaler resten af tiden imens i er kærester – med mindre i aftaler andet. Det er vigtigt du sætter rammerne rigtig fra start af, hvis du ikke selv sætter rammerne, vil hun meget hurtigt gøre det!

Det kan endda ske på et ubevist plan, uden at du selv tænker over det. Lad os sige at din kæreste altid kommer over til dig og du køber mad ind hver gang. Det kan godt være du ikke tænker over det.. Det er din pengepung der bløder hver gang. Hvad synes du alternativet kan være?

 

Hvilke piger kan jeg score?

I bund og grund kan du score dem alle. Dog har det også lidt med timing at gøre. Som du kan se herunder er alle personer i en kæreste cyklus, hvor de enten har kæreste, er på vej ind eller ud af et forhold.. eller single! I Danmark er cirka 30% af alle piger utro én eller flere gange imens de er i et forhold. Grundene kan være mange; Det kan være de mangler spænding eller ikke får nok modspil. Det kan være deres fyr er ude og rejse eller noget helt andet. Hvis piger er på vej ud af et forhold er de som regel mest interesseret i uforpligtende kortere forhold – Netop for at få en kortvarig fysisk erstatning, indtil de er kommet sig over den kæreste de har været sammen med.

Kæreste

Kæreste Cyklus

Nu skal du ikke rende panisk rundt og tro at alle piger er nogle slutty banditter, som render rundt og knalder til højre og venstre – langt fra!!! Der er også masser af søde piger, som er de mest fantastiske, dejlige varme, gode piger. Det er lidt som at finde nålen i høstakken.

Når du finder denne nål – Så har du fundet en kæreste, som du kan være lykkelig med i rigtig lang tid!

 

Find kæreste! – Du kan tilmelde dig vores score kursus nederst på siden!
 

God fornøjelse!

kæreste

 

 

 

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog