Jomfruernes klub Dr.dk

DR sender i denne uge en dokumentar om det at være jomfru. Det kan være svært at finde en kæreste eller få flere kvinder i sit liv, hvis man ikke kender nogen som kan hjælpe en.

I dokumentaren ser vi de 4 Nikolaj, Joachim, Kasper og Mark der alle 4 er jomfruer. I det første afsnit mødes de og diskutere de forskellige frustrationer der er ved at være jomfru.De prøver sammen at lægge en strategi for hvordan de kommer i kontakt med kvinder. Der er ikke nogen af dem der har erfaring med hvordan man kommer i kontakt med kvinder. De snakker også om hvordan det kan være svært når alle ens venner ikke er jomfru længere.

De snakker om flere forskellige scenarier, som de synes der er svære at håndtere. Den ene synes det er svært, at han ikke ved hvad han skal sige når han snakker med kvinder. Det er noget vi virkelig har rigtig godt styr på både i vores scorebog “den skarpe scorebog”, derudover har vi også dybdegående teori på på vores scorekursus med både teori og øvelser. Det vigtig at tale til kvinders følelser, på en bestemt måde så hun bliver tiltrukket af dig.

Som den ene af deltagernes nævner i dokumentaren “jeg får bare ikke lige taget mig sammen” eller råd som “du skal bare være dig selv” det handler tit om at han ikke har en strategi for hvordan han skal gribe situationen an. Når man ikke har en specifik fremgangsmåde så bliver det nemt meget uspecifikt og dermed mister man motivation, når man ikke rigtig kan se hvordan man kommer i mål. På vores kursus har vi en præcis strategi til hvordan du trin for trin til at gøre de specifikke ting for at nå i mål.

Statistisk er de fleste sammen med en pige indenfor 3 uger efter de har været på et kursus hos os. På kurset har vi også en guide til tinder, hvor du kun behøver at skrive 4-10 beskeder i en bestemt rækkefølge og så har du en date. Det er næsten for nemt :D

Hvis du gerne vil lære mere om dating, kan du læse vores bog eller deltage i vores kursus.
Vi har undervist i 14 år og ved hvordan det skal gøres.