innergame-selvtillid-selvaerd-vindermentalitetInnergame – er din selvtillid og dit selvværd! Kort sagt hvordan du tænker om dig selv. Føler du dig som en superhelt eller en trist person? Selvværd og selvtillid kan både gå op og ned. Hvis du er trist, gælder det om at finde gnisten igen. Inner game kan læres, du kan opbygge et stærkt inner game på 1-3 måneder. Hvis du får professionel hjælp af en inner game coach – Hvilket vi tilbyder ;-)

Få selvtillid og højt selvværd:

Dem der har et stærkt innergame, ser altid positivt på tingene. Drop at se alting som et problem. Se i stedet problemer, som udfordringer eller projekter du er igang med at løse. Tænk: hvordan kan jeg vende den her udfordring til en positiv ting? Hvordan kan jeg bruge den til min fordel?

 innergame-selvtillid-selvaerd-vindermentalitet

Styrk dit Inner game! Frem med vindermentaliteten:

Snakker du eksempelvis med piger i byen, så prøv at sige ”Jeg er lidt genert, men jeg synes, du virker vildt sød.” Pigen vil se dit kompliment meget større, fordi du turde komme op og sige det.

 

Ultimativt selvværd på vores scorekursus Speciel Edition

Selvom du har dårligt selvværd, er der håb forude. På vores scorekursus, lærer du i teori og praksis 24 teknikker til at tænke mere positivt – det virker. Hele dit verdenssyn bliver vendt på hovedet! De effektive teknikker stammer fra coaching og NLP. Efter sådan en omgang ”hjerneterapi” er man bare totalt vild efter at bryde grænser.

Når du bryder grænser får du gradvist større selvtillid.

Hvad venter du på?

Bryd alle grænser og få ultimativt innergame, boost dit selvværd og få massiv selvtillid. Deltag på vores kursus. Det er grænseoverskridende og vi hjælper dig hele vejen. I dit tempo. God fornøjelse.

 

innergame selvtillid selvaerd vindermentalitet