Indre-styrke: At leve i Årsag-vs-effekt

I stedet for blot at leve – Så gør en forskel!

Du er ved at læse noget, som, når du læser det, vil gøre en forskel i dit liv. Jeg ved, du måske tænker: “Hvad gør denne fyr så speciel” – Og det er OK at undre sig, fordi det betyder, at du vil lære mange ting af at læse denne side. Og alle de ting, også alle de mindre vigtige ting, såsom min alder – 29 – og andre mere vigtige ting … er vigtige i nogle henseender. Det er rigtigt, alle oplysninger på denne side giver mening i det rette øjeblik.

Jeg plejede at være en score-kunstner. Jeg plejede at tro på en analytisk tilgang til kommunikation med kvinder. Jeg holdt op med at tænke på forførelse som en hardcore færdighed du kan lære, og begyndte at elske de mennesker omkring mig.

På det tidspunkt oplevede jeg personlig frihed for første gang i mit liv. Jeg var 26 år gammel.

Jeg tog nogle NLP-uddannelser og begyndte coaching. I dag jeg er en meget offentlig person i de danske medier. De kalder mig “The Dating Coach.” – Nogle endda referere til mig som ” Hitch “af Danmark.”

Jeg er en fyr, der elsker mennesker. Og en eller anden grund, elsker en masse mennesker mig tilbage. Deri ligger min personlige frihed.

Hvord universelt fri er du?

 

Jeg synes, det er nok så interessant at være i selskab med mennesker, der oplever hårde tider “på grund af den finansielle krise.” Så mange mennesker i denne verden har drømme om, hvad de ønsker at blive, om det liv, de ønsker at bygge. Og ikke desto mindre, de fleste af os ikke komme der. Vi er nødt til at skyde skylden på nogen eller noget til hvor vi er i dag, og hvad kunne måske være bedre end at pege din pegefinger på noget så abstrakt som “finansielle krise.”

Eller hvad med fyre, der er ulykkelige, fordi de er enlige eller anden grund … Har du nogensinde hørt udtrykket “Hvis bare jeg havde et godt udseende.” – Eller måske kender du fyre, der mener, at deres succes med nye kvinder er relateret til deres penge eller status i almindelighed. Og da de måske ikke har det endnu, de tilskriver deres manglende succes på det.

Her er en interessant konklusion af en forsknings artikel, jeg læste for nylig: Det er muligt at observere og nedbryde en samtale på et par og derefter med 95% sikkerhed, at forudsige, hvorvidt eller ej, at parret vil bryde op inden for en 14 års periode. Det ikke pis! Personligt, som en erfaren NLP coach er jeg forbavset over at læse om hvor nemt det er at forudsige, at et par ville bryde op – eller ej.

Lige siden jeg tilfældigvis snuble på hjemmesider og e-mail nyhedsgrupper relateret til score bevægelsen for 6 år siden, har jeg dyrket og udviklet mig med de hermed forbundne principper. De overbevisninger jeg anerkendte, accepteret og vedtog, og jeg satte tilbage på en rejse gennem en ny verden. Turen var fantastisk, ikke kun med kvinder.

Oven i, at min coaching og NLP-uddannelse har jeg lært, at vi alle er ansvarlige for hvert eneste resultat, vi har opnået i vores liv. Så hvis dette er sandt, hvordan kan det være muligt at forudsige et resultat af alle relationer med 95% grad af sikkerhed?

For at besvare dette spørgsmål, vil jeg gerne invitere dig til at overveje tagline af min NLP træner, Steve Linder på SRI Coaching:

”Verden kræver resultater, ikke undskyldninger! – Hvilken vil du levere?”

Ovenstående tagline adresser direkte en af ​​vores vigtigste meta modeller; at være ÅRSSAG kontra være i EFFEKTEN. Jeg bringer dette til din opmærksomhed nu, som jeg tror, ​​at du vil være i stand til at øge din personlige frihed massivt, når du bevidst forstå og løse dette ene meta-model på daglig basis.

Mange lever i EFFEKT siden. Vi kommer op med eksterne undskyldninger for at forklare, hvorfor vi er der, hvor vi er i dag. Et vigtigt tip er ordet “fordi” dvs

Du gør mig til at føle vrede, fordi du møder op sent.

Hun gør mig trist, fordi hun griner ad mig.

… Eller det kunne være noget i retning af:

Den finansielle krise gør mig håbløs om mine muligheder.

Alt i alt, kun 5% af os er på ÅRSAG siden i vores eget liv. Det virker en hel del lettere for os at bebrejde en anden for vores situation, end det gør at tage ansvar for det. Jeg mener, alvorligt, spørge dig selv:

Hvorfor føler du vrede når hun kommer for sent?

Hvorfor får hun dig til at føle trist, ved at grine af dig?

Hvordan SPECIFIKT har den finansielle krise fået dig til at vælge at føle dig håbløs?

Ja, jeg kender dét, … det virker næsten for simpelt, ikke? Nå, disse spørgsmål giver dig mulighed for at genvinde, hvad valg du har foretaget. Du bliver opmærksom på, at da du havde et valg, kunne du have valgt noget andet? Alle valg handler om, hvordan du føler. Når du ønsker at begynde at tænke anderledes om tingene. Måske du ønsker at gøre det nu eller i et minut, det er helt op til dig. Lige så længe du forstår, at du er ansvarlig for dit sind og følelser, som igen, kører de resultater, du får i livet.

Som du nu forstår dette koncept, kan du måske ikke finde dig selv at stille nye spørgsmål, der vil hjælpe med at drive dig frem. Spørgsmål som: “Hvordan kan jeg vælge at føle godt om, at hun dukke op sent?” Eller “hvad andre valgmuligheder har jeg, der vil drive mig glæde?” – Jeg ved ikke, hvilke spørgsmål du vil komme op med … Det er helt op til dig.

De vigtigste valg i mit liv

 

Den anden del af denne artikel er også begrebet Jeg baserer hele min forretningsmodel på, uanset hvilken type coaching jeg levere. Igen, lad mig henvise dig til Steve Linder, der sagde det krystalklart:

”Det handler ikke om at leve af coaching, men at gøre en forskel.”

Alt i alt tror jeg, jeg er hvor jeg er i dag, fordi jeg har stået op hver dag og lever hver dag, som den sidste. Har jeg de sidste par år tænkt: “Hvordan vil jeg gøre en positiv forskel i verden i dag?”

Jeg tror ikke på at sælge – I stedet fokuserer jeg på hvordan jeg kan hjælpe min (potentielle) kunde til at nå hans eller hendes ønskede resultat.

Jeg kan ikke gå på kompromis med dette fokus, og for mig, har den finansielle krise aldrig eksisteret. Min virksomhed er faktisk vokset med mere end 100% over det seneste år. Nogle siger, det er fordi jeg er en stor træner. Jeg siger, at jeg leverer fremragende coaching, fordi jeg holder af at gøre en forskel.

Det samme gælder for forførelse. Hver gang jeg møder en kvinde, som jeg deltage i en samtale med, fokuserer jeg på, hvordan jeg kan gøre en positiv forskel; en positiv forskel i hendes liv.

Hvordan er det muligt at forudsige resultatet af langsigtede relationer. Fra vi møder vores partner, har vi mønstre, vi baserer vores forhold på. Mønstre, der kan være destruktiv eller konstruktiv. Mønstre, der kan styrke eller bryde vores fælles verden i det lange løb. Vi er ikke nødvendigvis bevidst om de mønstre selv, men vi kan se symptomerne på dem. Og det er, når vi vælger at være på effekten af ​​symptomerne. Vi løser et symptom, så en anden kommer til vores opmærksomhed. Vi løser problemet, blot for at finde en ny. Det er ligesom at forsøge at holde din computer fri for virus, når du måske bør se på, hvilke af de websteder, du søger, der sætter dig i fare, ikke?

Så her er mit bud på, hvad du kan vælge at gøre i stedet

 

Jeg husker, at jeg vælger at gøre en positiv indvirkning på andre mennesker. Jeg kan huske, at livet er fuld af overraskelser og alligevel, uanset hvad, vil solen altid kommer op i øst den følgende morgen. Alle mennesker er værdige til din respekt, selv om de udfører lorte handlinger. Det er aldrig personlige. Det handler altid om dine handlinger. Du kan ændre dine handlinger, hvis du fokuserer på at gøre en forskel, vil dine handlinger være rettet mod netop dette.

Det er de universelle sandheder, der definerer mit manifest. Måske er du den nysgerrige type. Hvis ja, er du velkommen til at prøve denne tankegang om et stykke tid. Nogle andre, meget succesfulde mennesker jeg kender har gjort præcis det – og de vil ikke tilbage!

Til dig; Gøre en forskel i dit liv med hvert åndedrag.

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog