I et fantastisk godt åbent forhold eller parforholdet.

Den første ting, du gerne vil gøre, når det kommer til et langvarigt forhold, er at fastslå, hvad der er – og hvad der ikke er – OK i dette forhold. Jeg vil vende tilbage til dette om et minut. For nu er du velkommen til at prøve på en filosofi over min intro:

Et forhold sker ikke bare – Det sker som et resultat af det ønske to mennesker, har til at være i et forhold med en anden person, med hvem de deler en fælles forståelse af verden på et eller flere niveauer.

Bevar din individualitet

For et år siden fik jeg et opkald fra en klient, der ønskede et råd om, hvordan man håndtere en situation med en pige, han havde mødt og fundet egnet til at være hans langvarige partner. Jeg havde kendt denne fyr i temmelig lang tid, og jeg husker at han var havde meget dygtige score kompetencer.. Han havde datet denne pige en smule tid nu, og det gik rigtig godt imellem dem. Faktisk var det blevet rigtig godt, og jo hårdere, han havde prøvet at være i overensstemmelse med, hvad han troede var hendes standarder for et forhold, jo værre det fik for dem.
Jeg mindede ham hurtigt om, at når dengang de tiltrak hinanden, var de to separate enheder, hver med flere gode ting kørende, i deres separate liv. Efter at have talt det igennem spurgte jeg ham: “Hvilke af de værdier, kvaliteter og handlinger, som du gjorde inden forholdet, lever du aktivt ud i dag?” Han kom hurtigt til den konklusion, at ingen af ​​dem var aktive og gjorde ingen af ​​de ting, der oprindeligt havde tiltrukket den anden side.

Sæt rammerne for forholdet – dos and don’ts

Efter at have talt lidt mere med min klient om, hvordan han aktivt kunne hjælpe sig selv og dermed forholdet i at gå fremad, mindede jeg ham om noget, som jeg har lært og anvendt i alle relationer jeg har haft i løbet af de sidste 6 år. – At være ærlig om, hvem du er og hvad du forventer af andre mennesker.
Nu kunne jeg være meget teoretiske om dette emne, … Men jeg vil gerne vise dig, hvad jeg mener med at fortælle dig om hvad jeg har gjort, da jeg trådte ind i de sidste par forhold. Måske det vil give dig en idé om, hvor stærkt jeg føler om det, og det vil helt sikkert være noget, du kan putte i din “drejebog” som 120% afprøvet med gode resultater!

 

Men pas på – denne strategi kræver, at man lever op til sine løfter med en daglig indsats og er meget kontroversielt i forhold til eksterne pres fra forventningerne hos familie, venner, kærligheden, og hvad-ved-jeg.

 

Gør det til en dag, der er værd at huske.

Når jeg beslutter, at det er tid til at konvertere et afslappet forhold til et lang, vil jeg opfordre pigen, til at mødes en dato , et andet sted ingen af ​​os nogensinde har været før, og helst som med alle de andre indledende datoer i omgivelser, som giver dig et konstruktivt pres. Jeg tog min sidste kæreste ud til golf på den “afgørende” dato, velvidende fuldt ud, at vi begge var absolut begyndere til golf – på denne måde ville vi både sutte og få et godt grin på samme tid. Andre fyre jeg kender, har taget deres piger sky-diving, mens andre stadig har gået i en skak klub, og en fyr jeg kender skrev hans pige op til en poker turnering, … Hele pointen er at gøre noget ud over det sædvanlige, for at gøre denne dag en, der bliver husket som en meget speciel oplevelse, hvor i lærte hinanden at kende på en helt anden måde i en meget usædvanlige omgivelser.
Til dags dato, når et forhold sluttede, har jeg ikke en eneste gang oplevet, et break-up ikke indebar en henvisning fra hendes side til den første mindeværdige dato, og hvordan vi et eller andet sted undervejs forvildet fra den vej. Og på den positive note, i enhver relation enige om, at første “date” har tjent som utroligt stærke retningslinjer, for opbygningen af vores forhold.

Planlægning

Dit eneste formål med den dato (andet end bare at have det sjovt) er at nå til enighed om, hvad der er ok i et forhold og hvad der ikke er OK. Husk, døden af et forhold, starter i det øjeblik du gradvist stoppe med at gøre de ting, der fik hende tiltrukket af dig i første omgang.. Før det sker, begynder man at gå på kompromis – og denne første “ramme” dato er et vigtigt redskab for jer begge i form af at undgå den langsomme, men visse død.

Indrømmet, vi alle kan ændre og udvikle os imens vi bevæger os gennem livet og i den forbindelse så vil vi lægge pres på rammerne for forholdet. Jeg vil skrive mere om, hvordan du håndtere disse situationer i et senere kapitel. For nu, lad mig holde samtalen til de begreber du ønsker, når du skal på date.
Når jeg starter forholdet, har jeg en nøgle struktur der løber igennem bagsiden af ​​mit hoved: “Ligestilling over alt andet. Kærlighed er at bidrage uden at forvente noget til gengæld. ”
Generelt har jeg haft den bedste succes i selve ”pre-framing” samtalen, ved at lade pigen vide om konceptet om tiltrækning (vi er to individer med separate liv, og hvis vi opgiver alt hvad vi brænder for, vil kemien dø). Du behøver ikke at gøre det samme. Men når hun accepterer denne ramme, kan du få alt, hvad du kan kommer i tænke om, ved hjælp af pre-frame. At sige hvordan tingene skal være inden, de overhovedet er sket endnu.

Anbefalede emner at dække

Du vil gerne forklare, hvad du forventer i form af individuel frihed – og selvfølgelig dig, hvad tilbyder du til gengæld. Du skal fortælle, at venner og at være social i almindelighed er nøglen i dit liv, og du forventer, at fortsætte med at være det. Fortæl hende, hvilke aktiviteter hun laver, som du synes er attraktive, og at du ikke forventer hun stopper med at gøre dem.
Som en score-kaj, der trives i sociale sammenhænge og nyder kvindelige kammeratskab vil du helt sikkert også ønsker at snakke om, hvad hun kan forvente fra dig, når du går i byen. Mange af os – uanset om vi er mænd eller kvinder – har en tendens til at tro, at når vi er i et forhold, ejer vi den anden part socialt. I forbindelse med denne del, er det vigtigt at at man får den anden part til at acceptere, at han eller hun ikke ejer dig, overhovedet! Jeg husker en tid, hvor jeg var bartender i min fritid. Jeg startede et forhold med en varm pige, der arbejder på en bar ved siden af ​​hvor jeg var på, … Vi havde ingen problemer med at forstå hinanden i dette aspekt.
Vær legendarisk og bruge metaforer eller historier om venner af venner, hvis du ønsker at sondere hendes sind inden du går all-in. En ex-kæreste trak linjen ved kysset, en anden ved blowjobs, og endnu en ved samleje. Jeg mødte en, der trak linjen på dybe samtaler… men det passede ikke for godt i min model af verden. Husk – acceptere, at hun har de samme rettigheder som du har, eller mere.
Det er blot nogle af de vigtigste ting, du gerne vil tale om. Jeg ved, at du har flere andre ting på din liste – og den person i sædet ved siden af ​​dig ligeså. Husk at lytte og anerkende deres værdier, som man bevæger sig langs. Det afgørende er, at du taler om, hvilke værdier du forventer af hende som en partner … Før tingene varme op eller begynder at visne og dø.

Stay tuned for flere artikler om Langvarige forhold.

 

Mvh. Anders

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog