Hvordan scorer man en pige?

Denne guide vil give dig et overblik over hvordan du scorer en pige i mange forskellige situationer.

De fleste danskere er ikke klar over at du kan score piger rigtig mange steder. Vi er blot vokset op i en kultur hvor ikke normalt tager kontakt til mennesker vi ikke kender.
Ser du på andre dele af verden er folk meget mere snaksaglige end danskere. Fx er det i Spanien meget almindeligt at snakke med fremmede mennesker i bussen.

 

Hvordan man scorer

Ser du en lækker pige der sidder ude foran på en café, kan du gå over og sætte dig på en ledig stol eller tage en med. Der er to måder du kan gøre det på – Den ene er direkte “Hej du ser sød ud, fik lyst til at gå over at snakke med dig” og den mere indirekte måde er ved at sætte dig og starte en almindelig samtale. Når du har brudt isen, gælder det om at gøre samtalen mere personlig ved at dreje den over på hende og dig.
Når dette er gjort, kan du eventuelt give hende et kompliment for noget du synes er fedt ved hendes personlighed eller mål hun har i livet. Hold det gerne lidt kort, cirka 20-40 minutter og bed om hendes nummer, så I kan fortsætte samtalen senere.

 

Hvordan scorer man piger på gaden?

Når du har stoppet en pige på gaden, så er det okay lige at gå et skridt tilbage. Ellers kan hun få følelsen at du står helt oppe i ansigtet på pigen, det er ikke så rart når det er en fremmed person. Find et par ting I har til fælles og hvis hun har tid, Inviterer du hende direkte hen på en kaffebar og få lidt at drikke imens du lærer hende bedre at kende. På den måde øger du din chance bedst for at I kommer til at mødes igen.

 

Hvordan scorer jeg i supermarkedet

Du kan score piger i supermarkedet ved at komme ind på emner omkring mad, hun er jo alligevel nede for at handle ind til aftensmad – I kan jo lige så godt spise aftensmad sammen og få en hyggelig date ud af det. Det fede er også at man kan lære at lave nogle nye madretter ;)

 

Hvordan scorer jeg hende på daten

Når du møder hende på daten, så sørg for at sidde ved siden af hende og ikke overfor hende. Det er en klassisk fejl vi ser rigtig mange lave. Når du sidder over for hende er det svært at have fysisk kontakt. Når i sidder tæt kan i både nusse, holde i hånd og du kan trække hende ind til dig, kramme osv.

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog