En rigtig mand – Din guide til at blive en rigtig mand!

Hvad er en rigtig mand? Her er de fem kvaliteter!

Her er de kvaliteter en rigtig mand, der er naturlig med kvinder besidder. Du behøver nødvendigvis ikke være rig, smuk eller kører i en fancy bil, for at være en rigtig mand. Jeg kender selv en pokkers masse fyrer, der hverken ser godt ud eller har en fancy penthouse lejlighed. De hiver damer med hjem fra byen, gang på gang. Du har sikkert undret dig over hvad charmøren der altid tager med pigerne gør? Du kan lære det hurtigt.. endda på en weekend. Men inden du beslutter dig for at blive charmør på no time! Så læs lige de har guide lines..

 

en rigtig mand

En rigtig mand

En rigtig mand – De fem kvaliteter (personlighed):

  1. Initiativ – Du tager initiativet i din sociale cirkel og på arbejdspladsen. På den måde kan du sikrer dig, at tingene bliver udført, som du gerne vil have det. Det samme hos piger, du tager initiativet og går hen og charmer hende. Der er ikke så mange piger, der selv tør, at gå op og snakke med drenge. Derfor er det altid dig, der skal tage det første initiativ.
  2. Spontan – Du er spontan og finder på ting, du selv synes er sjove. Du er ligeglad med, hvordan andre reagerer på dine handlinger. Hvis du ikke giver slip på, hvad andre synes om dig,  kan du ikke hvile 100% i dig selv. Du elsker at gøre ting, der bidrager til positiv glæde i de sociale interaktioner du færdes i, uanset udfaldet.
  3. Afslappet kropssprog – Du er tilbagelænet, snakker langsomt, højt og tydeligt, som en rigtig mand. Når folk taler til dig, læner de sig ind til dig. Du positionerer dig altid et sted, hvor du er i centrum af interaktionen og du er komfortabel med at røre andre.
  4. Forestående – Du er god til at lytte og spørge ind til dem, du snakker med. Piger elsker at snakke om sig selv. Så længe hun snakker, kan du ikke fucke noget op ; )
  5. Sensuel humor – Du er ikke bange for at vise, du er en mand. Du elsker at fyrer små-seksuelle jokes af for at ”holde dampen oppe”. På den måde sikrer du også, hun ikke bliver din ven.

 

en rigtig mand

en rigtig mand

En rigtig mand – De fem kvaliteter (udseende):

  1. Hygiejne – Du har altid været i bad og lugter ikke af sved. Du har sat dit hår, sørget for at du har en glat hud og ingen bumser. Klippet dine negle og brugt neglefil, så du ikke ridser pigens indre organer med dine fingrer. Sidst men ikke mindst, fjern alt hår du eventuelt skulle have på ryggen, det er et stort turn off for piger.
  2. Smil – Du har et stort smil. Undersøgelser har vist, at piger vælger fyre, der smiler frem for fyre, der virker triste.
  3. Tøjstil –  Tænk dig selv som en løve på savannen, hvor de andre hunner ser dig i blandt de andre løver.  Hvad får dig til at stå frem i blandt de andre? På afstand er din tøjstil en appetit vækker!! Der er mange forskellige meninger om tøj… Her er vores version: Dit tøj skal danne tillid, så du ikke ligner en underlig fyr, man får lyst til at løbe væk fra. Du går klædt 10% pænere end alle andre i score miljøet, hvor du færdes (diskotek, bar, privatfest osv.). Du klæder dig SEXET, så pigerne bliver våde i trusserne af, at se på dig. – Husk… dit udseende er en appetit vækker ; )
  4. Unik genstand – Der er nogle, der siger, man skal have en unik genstand. Det kan være et ur, smykke eller halskæde som pigen kan kommentere på. Det er en nem måde for hende, at holde samtalen i gang, hvis den går i stå. Hvis du vælger at have en unik genstand på dig, så sørg for den bidrager positivt til interaktionen. Hvis det kun er drengene, der kommentere på din genstand, bør du overveje en ny genstand, som tænder pigerne. Hvis man ikke lige kan regne ud, hvad genstanden er, kan det være med til at bygge lidt mystik om den. Hvilket gør det mere oplagt at spørger ind til.
  5. Sko – Prøv så vidt muligt at komme væk fra de kedelige sorte sko, som mange danske fyre går i. Tag chancen, vær en rigtig mand og køb dig nogle farverige sko med lidt gang i. Det er nemme point at hente.

 

en rigtig mand

en rigtig mand

Du kan blive en rigtig mand på kort tid!

Der er sikkert piger, der vil modargumenter, hvis du viser dem denne liste, men når de møder en rigtig mand, falder de alligevel for ham.. siger vores erfaringer ; )

Hvis du vil give din selvtillid et boost og se, hvor nemt det er at score piger. Tag med på vores blærerøvs scorekurser i hele landet. Frem med stenalder køllen og nedlæg byttet! Du kan trygt lade din scorecoach guide dig igennem nattelivet. Lær at score piger på den hurtige måde og bliv en rigtig mand.

Se alle byer med scorekurser og tilmeld dig i dag!

Mvh. Score Coach

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog