Første Date – Succes eller fiasko?

1. Hun er pivfræk, pulsen stiger og tankerne spinner..

Hun er pigen, der bare lige er en tand frækkere og stråler af den der.. selvtillid! Men har du de balls der skal til for at trække den første date i land?

Pop-corn i biffen er den perfekte måde at gå fra succes til fiasko på jeres første møde. I kan ikke se hinanden dybt i øjnene eller få den romantiske chance til at lære hinanden at kende? Første tip: Du tager på daten for i kan snakke sammen og lære hinanden bedre at kende på et dybere niveau.

Ps. Jeg kan love dig i denne komplette guide er alt gennemtestet.. ned til mindste detalje ;)

 

Spænd hjælmen – Første gang i mødes:

Det er lidt som at starte første dag i gymnasiet. Hvilket første håndsindtryk du vil levere? Hvis du er for passiv, kan det gå grueligt galt og du ender med at blive ikke andet end blot en ven. Når i mødes, så start med at give hende et kæmpe kram og et lille sødt kys på kinden.

Herefter er du cool i nogle minutter, chille og spørge ind til hendes personlighed. Piger elsker at snakke om sig selv. Ved at du netop giver en krammer og et kys, så har du allerede indledt den første sensuelle og (seksuelle?) kontakt + Plus du indirekte har plantet et lille sødt frø om at du ikke er kommet for at drikke kaffe og blive hendes næste bedste ven. Oh well.. der er mange der ender med at blive pigens ven, uden alt det sjove O:)

 

Hvad søger den perfekte pige? Store mulle og tattoos?

Piger vil have en mand med selvtillid, der ved hvad han vil med sit liv. Om du er rig eller fattig er cirka ligegyldig. En undersøgelse, viste at kvinder søger:

1. En psykisk stærk mand.
2. Han er deres soulmate og bedste ven.
3. Hun skal kunne stole på ham 100% og kunne overgive sin tillid til ham. Det var ikke lige de 3 første ting jeg havde gættet på en pige søgte i en mand!

Formuler dig spændene!

“Jeg er murer……” Siger fyren og kigger på hende, som et stort spørgsmålstegn. Piger kigger på ham og siger “okay, jeg går i gymnasiet.” Det er lige her filmen knækker. Samtaler skal være sjove og spændene, formuler du dig interessant? Husk piger er emotionelle, de elsker docu-drama om kærlighed og prinsen på den hvide hest. Mens drengene ser action film. Jahh.. godt gættet. Mænd og kvinder kommuniker forskelligt. Mænd kommuniker logisk, imens det for pigernes vedkommende er emotionelt.

Samtale emner på første date:

Tænk ud af boxen. I kan tale om hvad jeres drømme er i fremtiden, hvad har i lyst til at opleve inden i dør? Det er et helt kapitel for sig selv, det vil jeg lige spare dig for her.

 

Guide: TB Modellen til første date – Intro:

TB er en simpel forkortelse af tillid og berøring – Og afgørende for om du får succes eller fiasko med frøken måneskind. Du sidder med en kvinde på en café, og I har et bord mellem jer. Nu tænker du “yes, jeg gør det” og rækker ind over bordet… Personligt finder jeg dét meget akavet. I har svært ved at røre naturligt ved hinanden, og du kan ikke se hele hendes kropssprog, som er en meget væsentlig forudsætning for at kunne bygge tillid på rekordtid.

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog