Datingskolen afsnit 2 – Personlig udvikling med målsætning

“To climb steep hills requires a slow pace at first.” – William Shakespeare

 

Hvad er dine mål?

Velkommen, online dating specialist, til den første lektion i en række indslag der med garanti vil åbne dine øjne op for hvor langt du kan komme i livet. Ikke bare i dit forhold til kvinder, men også i alle andre områder af dit liv.

 

Jeg ved at du tænker, at det måske er lige stort nok, og at du sikkert har styr på rigtig mange områder af dit liv, og det er netop derfor at du kan få endnu større succes! Fordi at måden vi gør én ting på, er måden vi gør alting på – og hvis du bare gør én ting godt lige nu, så er det muligt at kopiere måden du gør det på, over på andre ting!

Om scorecoach Anders:

Op igennem mine skoleår kan jeg bedst beskrives som en mega-nørd. Jeg var ligbleg, næsten 2 meter høj og ca. 20 kilo undervægtig. Da jeg kyssede min første kæreste GIK hun efter 5 minutter og kyssede med min bedste ven på vej hjem, så kikset var jeg!

Jeg flyttede hjemmefra, mødte en pige i byen, og efter et parforhold på et par års varighed, stod jeg pludselig på bare ben. Da jeg mødte min daværende kæreste havde jeg, som med alle andre oplevelser med kvinder i mit tidligere liv, været HELDIG. Jeg var heldig, at jeg stod foran hende på det rette tidspunkt, og jeg var heldig da hun valgte at være sammen med mig i stedet for med en eller anden tilfældig fyr, som sikkert så meget bedre ud, og var meget mere veltalende end mig.

Da mit parforhold sluttede var jeg, i en alder af 22 år, godt træt af at være heldig. Jeg satte mig for at finde ud af, hvad der gør forskellen. “Hvordan kan en fyr som mig, der ikke er særlig køn, i øvrigt alt for tynd, og faktisk lidt af en nørd, få succes med kvinder?” Spørgsmålet bag spørgsmålet var selvfølgelig: “Hvordan vender jeg situationen om, så det er KVINDERNE der er de heldige fra nu af!”

Hvor er dating coach Anders idag?

Nu, 10 år senere, har jeg været sammen med flere kvinder end jeg kan huske. Jeg har haft nogle fantastiske parforhold med nogle seriøst smukke kvinder. Jeg har lært ting om kommunikation, som jeg aldrig havde drømt om, og jeg har brugt min viden på at opnå nogle af de fineste coaching uddannelser i verden. I de seneste 2 år har jeg coachet hundredvis af mænd og et par håndfulde kvinder til at nå deres drømme om at bygge social succes. En ven var med i byen forleden, og sendte mig en SMS imens jeg sad med en kvinde i en lounge sofa. Der stod:

“Respekt. Du er en mester. Du fangede hendes fulde opmærksomhed fra første sekund. Hvad værre er, hende jeg snakker med herovre spørger hele tiden ind til hvem DU er.”

Ja, jeg er kommet en lang vej siden folkeskolen. Det har været en meget lang rejse, og op gennem årene har jeg lært nogle ting, der kunne have sparet mig en masse tid og besvær. Jeg ærgrer mig ikke, for de oplevelser har været med til at definere hvem jeg er i dag – og det er den lærdom, jeg først indså efter mange år, som du nu vil få glæde af.

 

Kort sagt: Dette kursus rummer alle de vigtigste elementer af min 10 år lange rejse ind i scorekunstnernes verden.

 

“In everything the ends well defined are the secret of durable success.” – Victor Cousins

 

Som Victor Cousins så flot sagde det, så er det vigtigt at forberede din rejse. Hvad nytte er der i at sætte et projekt i gang, hvis ikke du ved hvornår du har nået målet?

 

Hvad er DIT mål?

Måske er dit mål at finde dig en kæreste, der en dag kan sætte jeres børn i verden?

Måske er det at have to eller tre kærester samtidig, og være åben omkring det overfor alle?

Det kan også være, at dit mål er at være en så dygtig “player” at du kan tage på date med 5 eller 10 piger om ugen, og vågne op ved siden af dem alle efter en hed omgang sex?

Du ruller måske med øjnene, men tro mig – jeg har prøvet at være i alle situationer, og de er alle lige sjove og unikke at opleve.

 

Det er ikke vigtigt for mig om du vil opnå det ene eller det andet her i livet. Det vigtige er, at du begynder at tro lige så meget på din mulighed for at opnå dine drømme, som jeg gør det. Du vil måske lægge mærke til, at mens du detaljerer dit mål bliver du mere motiveret for at nå det. Og du har min personlige garanti, baseret på utallige klient-oplevelser, at den motivation vil drive dig rigtig langt.

Inden jeg går i gang med at hælde alle de smarte cowboy-tricks ud af mit ærme, vil jeg gerne sikre mig, at du er 100 procent afklaret med, hvornår du ved, at du har fået indfriet dit mål. Derfor vil jeg bede dig om at gribe et stykke papir og kuglepen, eller måske åbne et tekstprogram og gå i gang med at besvare følgende spørgsmål lige om lidt.

 

 Sørg for at være så specifik som overhovedet muligt, og gør os begge to en tjeneste: Hver gang du hører en stemme sige, at du er for ambitiøs, eller du på nogen anden måde mærker at du lægger bånd på dig selv, så ignorér det! Du kan opnå præcis hvad du drømmer om, og det er kun dine egne mentale overbevisninger om begræsninger, der har forhindret dig i det indtil nu!

 

 

Hvordan overvinder jeg frygt og finder en kæreste?

En af de bedste metoder, jeg kender til at kunne se udover mine egne begrænsninger er at tage et blankt stykke papir, starte med at skrive “Hvis jeg vidste, jeg ikke kunne fejle ville jeg…” og så skrive indtil der ikke er mere plads. Jeg foreslår at du gør dette, inden du besvarer nedenstående spørgsmål:

 

 1. Hvad vil du HELT SPECIFIKT have til at ske?
 2. Hvor er du nu?
 3. Hvordan vil det se ud, hvad vil du høre, hvordan vil det føles, når du opnår dit mål?
 4. Skriv det i nutid
 5. Skriv det om indtil det er VIRKELIG tiltrækkende for dig
 6. Skab et mentalt billede, hvor du ser dig selv opnå dit mål i det billede
 7. Hvordan vil du vide at du har opnået dit mål?
 8. Hvad vil det at opnå dit mål give dig eller gøre dig i stand til?
 9. Hvad er dit bagvedliggende ønske om at nå dit mål?
 10. Hvad vil du vinde eller tabe når du har opnået dit mål?
 11. Hvad vil der ske hvis du når dit mål?
 12. Hvad vil der ikke ske hvis du når dit mål?
 13. Hvad vil der ske hvis du ikke når dit mål?
 14. Hvad vil der ikke ske hvis du ikke når dit mål?

 

God fornøjelse med at gå på opdagelse i dine mål. Hvis du har lyst til at dele med mig og de andre læsere, så send gerne dine tanker til score-coach.dk

 

Du er på vej ind i en verden fyldt med fantastisk personlig vækst lige nu og tro det eller lad være – ovenstående øvelse er hele programmets pris værd. Du vil få meget værdifuld information i de næste 6 måneder, og jeg glæder mig til at høre om din succes!

 

“Try not to become a man of success but a man of value.” – Albert Einstein

 

Jeg beder dig blot om én ting til gengæld: Husk, at det er dig, som du er lige nu, der opnår dine mål ude i fremtiden. Dine handlinger vil været ændret, men det er dine indre værdier der driver dem – og her kommer det måske aller vigtigste tip, som det tog mig mange hårde oplevelser at indse: Husk at være oprigtig omkring hvem du var, og at det stadig er dig, et eller andet sted. Ydmyghed er bedre end blind arrogance.

 

Glæd dig til næste kapitel, som vil handle om hvordan du kan tage alle oplevelser og forvandle dem til læring, der vil booste din udvikling kolossalt!

 

Det handler altid om at gøre en forskel,

Dating coach Anders

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog