Datingtips: Gode samtaleemner på en date.

Diskuter rammerne for jeres fremtidige forhold.

sjove samtaleemner på date

Kort sagt: Det du accepterer og ikke accepterer i et forhold.

Når du skal finde ud af, om hun passer til dig, kan du med fordel fortælle metaforer eller historier om dine venner i situationer, de har haft. Ud fra hvordan hun reagerer, kan du træffe beslutningen, om hun passer til dig.

Et eksempel kan være: ”En af mine kammerater var på Roskilde sammen med hans venner. Han mistede alt han havde med sig, da han havde røget sig skæv.” Ud fra hendes reaktion kan du hurtigt tyde, hvilken holdning hun har til stoffer! Reager hun positivt omkring stoffer, så er hun måske ikke noget for dig. Prøv at gøre det samme med 4 andre emner, du finder på og se, om hun består dine ”tests”.

De 2-4 timer med spørgsmål er lagt godt ud. Derefter ved du, hvad du siger ja til.

 

Læs også: Frække samtaleemner på scorekursus

 

Hold det varieret – Snak sensuelt og opbyg tillid.

Nu behøver dates ikke kun være dybe spørgsmål. Det er vigtigt, du mixer det op. Der er generelt tre områder du primært skal afdække: dyb tillid, skabe sensuel spænding og afklare, om hun passer til dig. Husk også god humor. Alle tre emner går vi i detaljer med på vores kursus, da det skal gøres korrekt.

 

Max 3 til 5 dates – Hvordan undgår jeg at blive hendes ven.

For nogle fyre er det okay, at date i lang tid uden, der sker noget seksuelt. Er du havnet i den situation, bør du tage til overvejelse, om du er tilfreds med det. Styrk din maskulinitet og find den rette for dig. Der er rigeligt af dem.

Fortæl en historie, hvor du dumpede en pige, fordi hun aldrig ville noget seksuelt, men blot være venner. Pak den godt ind og server den med smør på toppen.

 

Samtaleemner: Hold samtalen på hende og dig.samtale-emner-foerste-date

En date handler om HENDE og DIG. I tager på date for at SNAKKE og LÆRE hinanden at kende, derfor vil jeg ikke anbefale, I tager i biografen (okay så.. I kan flette finger, herregud. Det kan man hvor som helst!). For at lære hinanden at kende, hold primært samtalen om dig og hende.

 

Ting du ikke skal snakke om.

På første date anbefaler jeg at holde samtalen sjov og positiv. Det ses helst, du undgår politik og religion. For nogle kan samtalen hurtigt blive negativ eller gå helt af sporet. Hvis dette sker, så skift emne og snak om det på et tidspunkt, hvor I har fået et stærkere forhold. Ingen grund til at smide det hele i vasken første dag. Har du familieproblemer og/eller andre problemer, så hold dig fra at snakke om dem. Hun gider ikke høre om dine problemer og du gider ikke høre om hendes, i hvert fald ikke på første date.

 

Du er ikke hendes psykolog!!

Måden du hjælper hende med de personlige problemer på, er ved ikke at gøre noget og overlade det til hendes nærmeste. Når hun åbner op og fortæller, om hendes dybeste problemer, så kommer hun tæt på dig og bliver knyttet til dig. Det kan godt være, du kan hjælpe hende. Men ofte vil hun skynde sig væk, fordi hun føler, du er kommet for tæt på for hurtigt. Hun må løse udfordringerne med hendes nærmeste. Det er ikke dit problem!!!!

 

Overvej hvor vigtig hun er..

Hvis du dater meget, så hold datene simple og billige. Du kan altid lave en “Second date”. Det kan hurtigt blive dyrt. Det kan hurtigt blive dyrt at tage på mange dates, hvis man gør meget ud af dem. Jeg har efterhånden hørt mange sjove historier om fyre, der har lejet et skib, inviteret på skydiving og alt muligt andet. Hvis du ligger inde med sådan historie, vil jeg meget gerne høre den!

Når du har fundet pigen, du med sikkerhed kan identificere som “prinsessen”, kan du efter nogle uger lave en second date, hvor I bruger lidt flere penge. Husk! – Hun skal arbejde for at vinde din opmærksomhed.

 

Date strategi:

Prøv først at finde noget, I kan lave hjemme ved dig. Går tøsen helt i panik og siger nej, så er det fordi hun ikke kender dig godt nok endnu. Her skal du opbygge mere tillid. Overdrevet eksempel: Pigen tænker “Shit mand!

samtaleemner-datingraad

Fremmed fyr inviterer mig hjem i lejligheden – HELT ALENE – Han er sikkert voldtægtsmand!”. Get it? Tag hende i stedet med hen et sted, hvor hun føler sig mere tryg. Et sted hvor der er flere mennesker omkring jer. Det kan være cafe, pool, bowling, minigolf, whatever I nu kan blive enige om, der er sjovt.

Find gerne noget der ligger tæt på hvor du bor, så der ikke er så langt hjem, hvis I “pludselig” vil se en film

God jagt 

PS. Har du ikke fundet formlen til hundredvis af dates endnu. Er du velkommen til at deltage på vores kursus.

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog