Af Scorecoach og Datingekspert Martin.Dating Coach

Kan en datingcoach hjælpe dig?

Svaret er JA, datingcoach kan hjælpe dig med at finde en kæreste, one night stands osv. For rigtig mange danskere, kører det derud af med masser sjove dates. De fleste kender en der dater ofte. Hvis du ikke selv er en af dem, kan jeg hjælpe dig.

Jeg har været datingcoach i 6 år og hjulpet over 200 fyre til at score, date og finde den rigtige pige. Du spørger sikkert; hvordan scorer man? . Formlen er simpel, den giver jeg dig til sidst!

 

Lær om dateing lifecoachingHvordan finder jeg søde piger som jeg kan date? Din datingcoach har et godt råd.

Der findes mange steder hvor du kan score piger . På gaden kan du gå op til tilfældige piger og skabe en varm forbindelse, finde ting i har tilfælles og aftale at mødes igen eller tage direkte på cafe. Mulighederne er mange. Jeg har selv scoret i supermarkeder, på McDonald’s, på gaden og mange andre steder.
Det kræver dog lidt forståelse for samtale, teknik og kropssprog. Dette er alt sammen noget vores datingcoaches underviser i, på vores scorekursus.
Dating med piger på gaden: Tro mig, du forstyrrer dem ikke. De skal tage det som en gave at du kommer over og snakker med dem.

Alle piger elsker romantik og at blive behandlet som prinsesser. De kan bruge masser af timer på at se kærlighedsfilm og ville ønske det var dem der havde hovedrollen. Hvis de fx under en tur på strøget bliver stoppet og spurgt på date, kan du få dem til at føle som var de med i en af disse film, og de vil uden tvivl have en god historie at fortælle deres veninder.

Kunne du tænke dig et scorekursus?

Skriv lidt om dig selv og hvad din situation er i dag.

Skriv her… Så er du allerede godt i gang ;)
[TINY-CONTACT-FORM]
  • Hvordan du holder en spændende og tiltrækkende samtale igang.
  • Hvordan du med kropssproget kan tiltrække hende.
  • Hvordan du undgår at blive hendes ven – men hendes elsker i stedet ;)

 

 

scorekursus

Datingcoach om online, netdating  og speeddatingspeeddating coach

Nogle af de mest populære sider er: hot.dk, dating.dk, farmerdating.dk, vipdating.dk, ungedating.dk, kristendating.dk, singlehot.dk, senior… måske ikke så mange sider..

dating.dk, kristen dating, farmer dating, single hot, senior, 40 dating, dating over 40 & dating international.

Succes coaching med online dating: Som coach, har jeg prøvet alle de forskellige måder du kan date på. Online dating kræver tålmodighed, først skal du lave en god profil, med et spændende billede. Gerne hvor man ser du laver noget aktivt. Skrive frem og tilbage med en masse piger. Langt de fleste af de fyre jeg har snakket med skriver i gennemsnit 1 til 10 uger med de flotte piger inden de mødes. Personligt, bruger jeg cirka en uge til vi mødes. Ved ikke at vente for lang tid, ender du ikke i vennezonen.

Hvis du vil igang med online dating er det vigtigt du har gode skrivefærdigheder og en mester til at flirte. Engang lavede jeg en fake pige profil på hot.dk, hun fik 100 beskeder på ét døgn. Nu kan du begynde at regne sandsynligheden ud, for at hun læser dit brev.

De fleste piger har virkelig ikke tid til at læse så mange breve. Hvis du skal skille dig ud fra mængden, kræver det en sjov og gakket overskrift, der fanger opmærksomheden. Overskrifter som ”Hej”, ”Skal vi skrive” osv. er simpelthen ikke godt nok! Din overskrift er en appetitvækker. Derimod fungerer det meget bedre hvis du fx bruger en overskrift som “Hej Bandit!”, “Du er da en sød lille krebs O:)”. Gerne et positivt kompliment, med lidt drama.

Succes coaching med Speeddating: speeddating, er vandvittig sjov! Du skal være skarp i replikken og være lynhurtig til både at skabe tillid, eskalere samtalen og håndtere alle de ”tests”, som pigerne smider efter dig. Består du ikke dem, så har du tabt.

En nem struktur til speeddating 1. Sig noget sjovt eller tag lidt pis på hende. 2. Find nogle personlige ting i har til fælles, det kan være alt lige fra interesser til arbejde. 3. Find noget i kan mødes om. Det kan være alt fra sushi, minigolf, film, musik, ballondans, fingermaling eller hvad I nu sammen synes kan være sjovt. På den måde bygger du bro til næste gang I skal mødes.

scorekursus

 

Hvorfor modtage dating Coaching?

Mange af de personer jeg har hjulpet hvilket er lige fra murere til direktører har en stor passion..  for at udvikle alle aspekter af deres liv. De vil have succes både med deres karriere, kvinder og andre interesser. Fælles for dem alle er, at de ikke får resultaterne ved hverken at sidde hjemme i sofaen eller drikke sig i hegnet imens de prøver at score søde piger.

Eller drikker sig helt i hegnet, imens de prøver at overtale søde piger i deres brandert. Det virker nemlig ikke, derfor har de søgt professionel hjælp hos mig. Hvor vil du gerne være i stand til at score piger?

 

Få lifecoaching af en professionel datingcoach

singler score piger paa dating

Kontakt din datingcoach i dag og få lifecoaching om aften i weekenden. Vi kan hjælpe dig med kommunikationsevnerne. På kurset lærer du 20 forskellige teknikker til at samtalen aldrig dør. Vi har også meget fokus på ”Den indre vinder”. Altså den måde du tænker om dig selv.

Al teorien er skruet sammen på den måde, så din selvtillid vil vokse igennem hele weekenden. Du vil blive udfordret til det yderste og lærer sider af dig selv at kende, som du ikke troede du havde.

Bliv fyren der skaber de bedste og fedeste dates, som pigerne drømmer om. Tilmeld dig vores Scorekursus Special Edition. På kurset afslører datingcoachen alle de hemmelige tricks! Tilmeld i dag!

Læs også: På date

Læs også: Fjern dårligt selvtillid og selvværd

Læs også: Scorereplikker og scoretricks

Læs også: Top Ti Scorereplikker til at fange din drømmekvinde!

scorekursus

Score og Datingcoach

Martin