7 Dating råd: Hvordan du forfører Pivfrække Piger, Damer & Kvinder!

Kvinderne venter på dig, så fortæl ikke andre om disse dræbertips og råd!

 

1. Lær at forføre den frækkeste pige i baren

Først skal du udpege den pige du er interesseret i. Det kan godt kræve lidt mod at gå derover. Du har måske en masse tanker som holder dig tilbage .  Typiske: Hvad hvis hun har kæreste? Hvad hvis jeg bliver afvist? Hvad hvis.. hun er seriemorder! Søde ven, der er kun en måde at finde ud af det på! Gå derover nu. Gør det! ..ellers lære du hende aldrig at kende.

 

2. Hvordan scorer jeg hende – Vanvittige forførelsesteknikker

Jeg ved godt at det lyder simpel, denne teknik. Men trin to er “sæt dig ved siden af kvinden”. Når hun sidder i øjenhøjde med dig, så slapper hun mere af og du giver hende en chance for at lære dig at kende. Hvis samtalen går i stå et par sekunder.. så føles det trods alt mere behageligt at sidde ned på en stol ved siden af hende, end det er at stå op. Har du prøvet at stå op og så samtalen går i stå? Ikke sjovt. Når du sidder ned, så slapper du mere af.

3. Det magnetiske dating sprog

Hvordan scorer man en pige? Blot med ord? Nu er du jo kommet ned at sidde ved siden af hende ikke? Når du sidder ved siden af hende, skal du finde ting i har til fælles. Det kan være alt lige fra hobbyer, musik, holdninger osv. De personer som minder om en selv, kan man oftest bedst lide. Det kan være alt lige fra spændende holdninger til hobbyer. Det er også okay at du nogle gange skærer igennem og siger din helt egen personlige holdning.

 

4. Et råd fra en kvinde

En pige fortalte mig engang at hun hader når drenge kommer væltende over i deres mega brandert. Vil du date dig selv i fuld tilstand? Måske.. måske ikke. Du kan tænke mere klart hvis du drikker mindre, selv om det er fristende. Min personlige erfaring siger også at det er nemmere at score lækre damer, når man slet ikke drikker. Vær den bedste version af dig selv når du går i byen. Tag dit mest attraktive tøj på og sørg for god grooming, sæt håret, brug deo, klip negle, fjern hår på ryggen osv. Vær lækker. Du forventer formegentlig det samme af hende!

 

5. Den pirrende drengerøv

Det er dog ikke nok at have ting til fælles, som tidligere nævnt .  Ligesom du selv kan lide en pige, som er fræk, så kan piger også lide en fyr der er fræk. Hvis du ikke er lidt verbal fræk eller starter noget fysisk kontakt, vil det hurtigt blive begrænset hvor tiltrukket hun bliver af dig. Det går vi mere i dybden med på vores kursus.

 

6. Telepatiske mobiler hitter!

Et telefonnummer er blot et redskab til at fortsætte den gode samtale I har haft. Intet mere, intet mindre. Har du haft en dårlig samtale er et nummer ofte intet værd, da hun nok ikke vil tage telefonen. En nem måde at få nummeret på; er ved at finde en aktivitet i kan mødes om. Det kan være alt lige fra at drikke en kop kaffe til at spise pizza, minigolf, fingermaling.. find selv på flere kreative forslag. Når du tager på date, så er det for at I kan snakke sammen og lære hinanden bedre at kende. Giv hende eventuelt et kompliment på hendes personlighed og foreslå noget I kan lave sammen, efter du har gjort dette, virker det meget naturligt at gå efter nummeret.

 

7. Kærlighed ved første date – ikke for tøsedrenge!

Har du fået damen med på en date.. Er det et mega godt tegn!!! Nu har hun vist lidt interesse i dig! Nu er det blot dit job ikke at fucke det op. På første date er det en god ide at komme lidt rundt og se flere ting, end blot det samme sted. Ved at hun ser flere steder, så har hun også flere minder sammen med dig. På den måde føles det som om hun har oplevet mere sammen med dig. Plus i opbygger en historik sammen.

 

Mvh.

Din Dating coach ;-)

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog