3. Tredje date – For lidt eller for meget sex?

6. Undgå aldrig muligheden for at røre fysisk ved din dateDen tredje date

Hvis der er interesse imellem jer og du ikke viser fysisk tiltrækning, vil kvinden enten tro at du er bange, bøsse eller følelsesmæssig fraværende.

Så benyt dig af chancen for at røre ved hende. Tag hendes hånd og slip den igen; giv hende et mande-klap på skulderen hvis hun siger noget “sejt” – eller gør hvad der nu end falder dig mest naturligt… Men lad være med at gå for hurtigt til værks.

Møder du en kvinde, hvor der er larm, så er det en perfekt mulighed for at danne fysisk kontakt. Hver gang hun siger noget, så bed hende om at komme nærmere dine ører og træk hende tættere på.

 

7. Ignorér aldrig hendes interesse signaler

Hvis du ikke opfanger en kvindes interessesignaler og begynder at besvare dem, vil hun på et eller andet tidspunkt opgive ævret og begynde at lede efter noget nyt. Internationale studier har vist, at de fleste mænd har alt for travlt med at tænke på sex med kvinden til at vi lægger mærke til hendes interesse signaler, med mindre de er fuldstændig åbenlyse. Derfor bruger vi et helt kapitel i dette program på at forklare dig hvilke signaler, der ikke er så åbenlyse endda, men som du SKAL være en mester i at fange, hvis du vil have succes på dine dates.

  • Hun ager sig i håret.
  • Hun spørger ind til dig mere end 3 gange.
  • Hun ager sig over brystet.
  • Fugter sine læber med tungen.

 

8. Giv hende aldrig ret, med mindre hun har ret

Personligt hader jeg at være ude med kvinder der ikke udgør nogen samtalemæssig udfordring, eller som vil gøre alt hvad jeg be’r hende om. Tror du at kvinder er anderledes?

Hvis kvinden du er på date med siger noget usympatisk, så gør opmærksom på det. Det er vigtigt at hun forstår, at du har grænser. Du er ikke på date for at få et slag fisse for enhver pris, du er på date for at finde ud af om du gider at dyrke sex med hende.

Om ikke andet så skaber det spænding, og spænding er ligesom forspil. I danser henover skyttegravslinierne, frem og tilbage, indtil I får lyst til at lægge jer ned.

 

9. Betal aldrig regningen uden at give hende mulighed for det sammeDrink paa 3 tredje date

Dagene hvor du stod med en pige i baren og følte dig som en konge fordi hun blev stående så længe den rom og cola du havde betalt stadig var i live, de er forbi.

 

Du vil gerne etablere et ligeværdigt forhold med det samme, på alle tænkelige måder, og en af de bedste måder at signalere dét på er at hun får at vide, at du forventer en eller anden form for opdeling af omkostningerne forbundet med jeres date. Uanset om hun er millionær eller på SU, så SKAL du gøre det. Mange fyre er bange for at gøre det her, fordi de er bange for at virke nærige, så her kommer et lille staldtip:

Hvis I arrangerer en date, der inkluderer flere lokationer, for eksempel en tur på bakken efterfulgt af en tur i karet – eller en kaffe-date med efterfølgende besøg på en isbar, så tilbyd hende at du betaler det der koster mest, hun betaler det der koster mindst.

Du skal selvfølgelig ikke SIGE det sådan, men du kan sagtens sige: “Jeg betaler kaffen, hvis du giver en is og et smukt smil.”

 

10. Bliv aldrig for længe på din date.

Det vigtigt at du altid virker som en person, der har andet at lave end at være sammen med hende. Det er det fordi, at du så signalerer at du er socialt efterspurgt!

Det er vigtigt, at DU sætter rammerne for daten, og det er altid dig, der skal sige “nå, jeg skal faktisk være et andet sted om en halv time.”

En gylden regel indenfor scorekunsternes verden er, at du altid søger at holde hende oppe på dupperne – så en endnu bedre måde at sige den sidste sætning på, er “jeg er helt vild med at være sammen med dig her, men jeg har en middagsaftale med en veninde om en halv time.”

 

Læs også: 2. Anden date – Hjemme hos dig eller hende?

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog