2. Anden date – Hjemme hos dig eller hende?

2 anden dateDer er en langt bedre måde at tackle anden daten på, så du får mulighed for at bygge tiltrækning langt hurtigere: Uanset hvor I er, så lad hende sætte sig ned først, og sæt dig så ned lige ved siden af hende. Det vil måske føles akavet de første par gange, og nogle piger bliver decideret overrasket. Lad som ingenting og bliv siddende.

Jeres kommunikation bliver normal umiddelbart derefter, og du vil indse at flowet er meget mere naturligt.

Her er et par friske ideer til anden date

Hvis det er godt vejr, så bed hende om at møde op i afslappet tøj kl 8 om aftenen uden at sige hvad I skal lave – piger elsker overraskelser, de elsker spænding. Hun tropper op, og du har taget en flaske vin, to glas, et tæppe og nogle snacks med. Om i sætter jeg inden i netto eller på en bænk er ikke så vigtig, så længe i har det sjovt.

Du kan også sige til hende at det er hendes tur til at arranger en date, hun må ikke fortælle hvad det skal være – “Overrask mig”

 

Prøv noget nyskabende hver gang

Et rigtigt godt tip, der hjælper dig til at holde dig skarp er aldrig at anvende det samme sted to gange. Det er ret simpelt. Hvis du for eksempel har været på din yndlingscafé med én sød pige, må du ikke tage andre piger med derhen. For det første holder det dig skarp, for det andet undgår du at tjeneren siger “hej, hvem er din nye pige.”. For det tredje, så kommer du også ud at opleve noget mere.

 

2. Husk jeres “historie” fra tidligere samtaler

Dét at genoptage en dialog fra tidligere bygger en historik op med kvinden, og historik er – hvis det er en god historik, hvad den selvfølgelig er indtil videre – alt andet lige det samme som tillid. Rigtig mange mænd forstår ikke hvor vigtigt et lille “call-back” til tidligere samtaler er, og er i stedet alt for fokuseret på at besvare pigens spørgsmål i situationen. Av.

 

Men husk nu på at det er DIG der styrer slagets gang, og ved at styre mellem historie, nutid og billeder af fremtiden bygger du lynhurtigt nogle meget stærke bånd til kvinden.

 

Hvis du for eksempel har benyttet dig af rådet om at lege med rollespil i jeres samtaler, så er det en rigtig god idé at genoptage rollespillet i løbet af jeres første date. Rollespil: ikke som et computerspil/brætspil, men at lege med tanken om at hun er kaninen og du er løven, hvor i sammen skal på en hæsblæsende mission! Tænk kreativt ;)

 

3. Sid aldrig OVERFOR din dateMad på 2 anden date

Når du sidder overfor hende er det svært at skabe fysisk kontakt og det kan føles akavet at række hen over bordet. Find i stedet en bar eller restaurant, hvor du kan side ved siden af hende. Det gør den fysiske berøring meget nemmere.

 

4. Undgå trivielle samtale-emner, som f.eks. DIT job.

Dit job er IKKE interessant, så lad være med at snakke om det. Snak hellere om hvor meget du elsker den peberkværn du fik i julegave af din mor. Eller om hvor fascineret du er af passionerede mennesker som f.eks. Carl Mar Møller.

 

5. Spørg hende aldrig hvad hun laver til daglig

HVAD vi laver er logisk og – helt ærligt – røvsygt. Spørg hende hellere om hvad hendes drømme er, eller spørg hende hvad der motiverer hende til at stå op om morgenen. Til det sidste spørgsmål vil de fleste piger måske svare HVAD de laver – og så gælder det om at holde fast i dit oprindelige spørgsmål. HVORFOR er et emotionelt spørgsmål! Prøv at spørge dig selv HVORFOR du laver det du gør.. Du vil her få et mere interessant svar.

Hvad der driver os er meget mere vigtigt end det vi laver. Der er en kæmpe forskel, og den forskel skal du adressere for at bygge tiltrækning imellem jer.

 

Læs også: 3. tredje date – For lidt eller for meget sex?

Få masser af gode råd i bogen - Den SKARPE Scorebog: https://www.score-coach.dk/scorebog-den-skarpe-scorebog